Βρίσκεστε εδώ: HomeΑρθρα Απόψεις θέσειςΑπαντητική επιστολή του Μάκη Χατζηεφραιμίδη στην επιστολή με τίτλο "Ευτυχώς «σωθήκαμε"

Απαντητική επιστολή του Μάκη Χατζηεφραιμίδη στην επιστολή με τίτλο "Ευτυχώς «σωθήκαμε"

Share
Πληροφορήθηκα και στη συνέχεια ανέτρεξα στη σελίδα σας   e-konitsa και διάβασα ενυπόγραφη επιστολή με ημερομηνία Πέμπτη 03 Αυγούστου 2017 και τίτλο, Ευτυχώς «σωθήκαμε», όπου αναφέρεται το όνομά μου .
Δεν πρόκειται να μπω σε μια διαδικασία διαλόγου δια της ιστοσελίδας σας με έναν πολίτη, για κάτι που έγινε λάθος ή σωστό πριν 20 χρόνια, σε σχέση με το αντικείμενο που αναφέρει .
Η ιστορία κατέγραψε τα θετικά και τα αρνητικά για το έτος και το θέμα που αναφέρετε δηλ. πρίν 20 χρόνια , το 1997.
Πάντως είμαι διαθέσιμος να συμμετάσχω σε μια συζήτηση τέτοια, για το 1997, εφ’ όσον φορέας ή φορείς προκαλέσουν μια τέτοια επίσημη σύσκεψη- συζήτηση.
Τέλος τα 16 χρόνια που υπηρέτησα ως Δήμαρχος την Κόνιτσα δεν είχε διακοπές νερού, άρα εξασφαλίστηκε η επάρκεια, ενώ πριν αλλά και μετά και τώρα οι διακοπές νερού στην Κόνιτσα ήταν και είναι συνεχείς…………………….
Θέλω όμως δια της επιστολής μου αυτής να επισημάνω με λύπη ότι ο υπογράφων στην από 3/8/2017 που δημοσιεύσατε και αναπαρήχθη από πολλούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε σκοπιμότητα πέραν των άλλων στη συκοφαντία ,στο σημείο που αναφέρετε ότι «Η Περιφέρεια Ηπείρου που δεν είχε υδραυλικούς μηχανικούς ενέκρινε κονδύλι (απ’ ότι άκουσα) 150 εκατομμυρίων δραχμών για τη σύνταξη των μελετών που ποτέ δεν βρέθηκαν».
 Θέλω λοιπόν να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε εγκρίθηκαν χρήματα και ουδέποτε ξοδεύτηκαν χρήματα για μελέτες αυτών των έργων από την περιφέρεια, ούτε από το Δήμο, ούτε από υπουργείο, ούτε από την ΕΕ, ούτε από ιδιώτες τις περιόδους εκείνες.
 Άρα δεν είναι αληθές ότι «στήθηκε μια καλή μηχανή λεηλασίας δημοσίου χρήματος» όπως αναφέρει.
Είμαι βέβαιος ότι το κάνει με σκοπιμότητα, αφήνοντας να εννοηθεί από τον αναγνώστη (πουλάνε αυτού του τύπου οι αναφορές) ότι κάποιοι καρπώθηκαν παράνομα χρήματα
Χρήματα πράγματι εγκρίθηκαν για μελέτες από το δήμο και διατέθηκαν σε περιόδους μετά την δική μου θητεία στο δήμο. Δεν γνωρίζω ούτε πόσα ούτε πώς.
Παρακαλώ τον ή τους υπεύθυνους της ηλεκτρονικής σελίδας  e-konitsaνα δημοσιεύσουν την επιστολή μου και παράλληλα να στείλουν την επιστολή μου και σε όσους αναδημοσιεύσαν σε ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα την από 3/8 2017 επιστολή στην οποία αναφέρομαι, ώστε να γνωρίσουν όλοι, την αλήθεια για τις ανακρίβειες που εμπεριέχονται  σ’ αυτήν.
 
 
 
Ευχαριστώ 7/8/2017
 χατζηεφραιμίδης Πρόδρομος (Μάκης)

περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου

 


 

 

Ράδιο e-konitsa.gr

Loading radio ...
  • Μουσείο Λαϊκής Τέχνης Τάκη Φασούλη
  • Βοβούσα 29 Ιουνίου 2013_14
  • Η χιονισμένη Γκαμήλα
  • Η Αναγνωστοπούλειος Γεωργική Σχολή

Ακούστε

radio online

Δείτε ζωντανά τον καιρό στην Κόνιτσα

Ακούστε

radio online

Pagemaker