Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΣτα 20.000 ευρώ η ζημιά απο την φωτιά στο σαλέ του Διαστράτου

Στα 20.000 ευρώ η ζημιά απο την φωτιά στο σαλέ του Διαστράτου

Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής (27/01) -από άγνωστη αιτία- σε σαλέ της Βασιλίτσας Γρεβενών, στην πλευρά του Διστράτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-fm.gr, η φωτιά ξεκίνησε από την καπνοδόχο του τζακιού του σαλέ, χωρίς να πάρει μεγάλες διαστάσεις, χάρη στην άμεση επέμβαση τόσο των Πυροσβεστών όσο και των πολιτών που βρίσκονταν στον χώρο, ενώ δεν κινδύνευσε κανείς.

Συγκυριακά, υπαξιωματικός της ΠΥ Γρεβενών που βρισκόταν οικογενειακώς στη Βασιλίτσα επελήφθη του περιστατικού και κατάφερε με τα μέσα της επιχείρησης και μεταφέροντας την εικόνα της εξέλιξης της πυρκαγιάς στην υπηρεσίας του, με 2 οχήματα της ΠΥ Γρεβενών που έφτασαν πρώτα στο συμβάν, να τη σβήσουν.

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας – όπου ανήκει διοικητικά το συγκεκριμένο σαλέ- Κίτσιος Κωνσταντίνος, μιλώντας στο Star-Fm.gr ανέφερε πως η άμεση επέμβαση των παρευρισκομένων απέτρεψε τα χειρότερα και υπολόγισε (στατιστικά) το κόστος επισκευής σε 20.000 περίπου ευρώ.

Για την κατάσβεση κινήθηκαν 2 οχήματα από την Πυροσβεστική υπηρεσία Γρεβενών, 3 από τη Κόνιτσα και ένα από το κλιμάκιο του Μετσόβου, ενώ προσέφεραν τις υπηρεσίες τους συνολικά 13 Πυροσβέστες.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια της φωτιάς διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κονίτσης.


Πηγή: star-fm.gr

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker