Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΚοινό "ανεξάρτητο" ψηφοδέλτιο Παπαμηχαήλ - Παπασπύρου στην Κόνιτσα

Κοινό "ανεξάρτητο" ψηφοδέλτιο Παπαμηχαήλ - Παπασπύρου στην Κόνιτσα

Την κοινή κάθοδό τους στις Δημοτικές Εκλογές 2014 ανακοίνωσαν η Ελένη Παπαμιχαήλ και ο Ανδρέας Παπασπύρου στην Κόνιτσα, με ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής και άλλων συνδυασμών.


"Ηθική και νόμιμη" μια τέτοια συνεργασία δήλωσε ο Ανδρέας Παπασπύρου για εισπράξει την απάντηση από την Ελένη Παπαμιχαήλ "Μαζί σου Αντρέα για μια Κόνιτσα νέα"

Είναι καιρός να φυτέψουμε την "Ελιά" της συνεργασίας και να πετάξουμε στο "Ποτάμι" ότι μας χώριζε μέχρι σήμερα για το καλό του τόπου.

 "Εδώ και τώρα" συνεργασία για την Κόνιτσα, με οδηγό τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών δήλωσαν "Χέρι Χέρι " όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι των δύο συνδυασμών.

Μιμούμενοι την συνταγή της συγκυβέρνησης θα εφαρμόσουμε όλοι μαζί ένα μνημόνιο που θα  επανεκκινήσει τον δήμο και θα φέρει την Κόνιτσα στον δρόμο της ανάπτυξης και των αγορών.

Σημαντικό ρόλο για την κοινή κάθοδο στις εκλογές φαίνεται να έπαιξε η πρόσφατη επίσκεψη στην Κόνιτσα του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ Φώτη Κουβέλη.

"Ενώστε τους πόλους σας" φέρεται να δήλωσε στους κονιστιώτες δημοτικούς άρχοντες και υποψηφίους ο Φώτης Κουβέλης σε ενωτικό γεύμα που παρατέθηκε. "Είναι ώρα ο αριστερός πόλος να βρει κοινή πορεία με τον κεντρώο πόλο τον δεξιό πόλο αλλά και τον παραδεξιό πόλο"

Η επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού θα πραγματοποιηθεί σήμερα 1 Απριλίου το απόγευμα σε πανηγυρική εκδήλωση με αφορμή τα εγκαίνια του νέου σύγχρονου δικτύου ύδρευσης της Κόνιτσας.
 

 

 


Πιστεύοντας στη θετική επίδρασή του το χιούμορ στη ζωή μας, ευχόμαστε στον νέο ενωτικό μνημονιακό συνδυασμό του Δήμου Κόνιτσας καλή επιτυχία και καλό μήνα.

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker