Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΟρκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Κόνιτσας

Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Κόνιτσας

Συνεργασία με όλους για το καλό της περιοχής ζήτησε ο Ανδρ. Παπασπύρου

"Θα ακολουθήσουμε το προεκλογικό μας πρόγραμμα και σε συνεργασία με όλες τις παρατάξεις, θα στοχεύσουμε στο καλό της Κόνιτσας.

Στην ανάπτυξη της και στην επίλυση των προβλημάτων της, αφού αυτός είναι ο απώτερος σκοπός όλων όσων ασχολούμαστε με τα κοινά".

Με αυτή τη φράση έκλεισε την ομιλία του, κατά την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Κόνιτσας, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ανδρέας Παπασπύρου.

Σε μια κατάμεστη απο κόσμο αίθουσα του Δημαρχείου, το νέο δημοτικό συμβούλιο της ακριτικής περιοχής ορκίστηκε σήμερα το πρωί και την άλλη Δευτέρα αρχίζει τη θητεία του, που θα έχει διάρκεια 5 έτη.

Στην ομιλία του, ο κ. Παπασπύρου δεν θέλησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση και σημείωσε πως "υπάρχουν πολλά προβλήματα στην τοπική αυτοδιοίκηση, ωστόσο στόχος μας είναι η ανασυγκρότηση των υπηρεσιών, η ένταξη έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα και η μεγλαύτερη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας". Να σημειωθεί, οτι με πολιτικό όρκο ορκίστηκε ο κ. Σδούκος, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Το "παρών" έδωσε και ο απερχόμενος δήμαρχος Κόνιτσας Πάνος Γαργάλας, ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στην νέα δημοτική αρχή, σημείωσε πως το έργο της θα είναι δύσκολο, απο τη στιγμή "που τα προβλήματα που βάζει ο Καλλικράτης στους Δήμους είναι τεράστια".

Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο νέος δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης, ο πρώην δήμαρχος Κόνιτσας και νυν περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου Μάκης Χατζηεφραιμίδης και ο νεοεκλεγείς Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιώργος Καψάλης.

Πηγή:vimanews.gr

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker