Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΛειτουργία Δημοτικού Καταστήματος Αλληλεγγύης στο Δήμο Κόνιτσας.

Λειτουργία Δημοτικού Καταστήματος Αλληλεγγύης στο Δήμο Κόνιτσας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ : Λειτουργία Δημοτικού Καταστήματος Αλληλεγγύης για την υποστήριξη Κοινωνικά Ευπαθών και Ευάλωτων Ομάδων στο Δήμο Κόνιτσας.

Ο Δήμος Κόνιτσας και η Κοινωφελής Επιχείρηση σε συνέχεια της προσπάθειας λειτουργίας του Καταστήματος Αλληλεγγύης ευχαριστεί θερμά το μη κερδοσκοπικό Σωματείο Αγάπης και Προσφοράς «Γέροντας Παϊσιος», με έδρα τον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα τον επικεφαλή του ανωτέρω σωματείου και συντοπίτη μας πατέρα Χρήστο Μήτσιο.


Στις 22 Οκτωβρίου 2014 έφτασε με μεγάλη αποστολή βοήθειας στην Κόνιτσα, στο χωριό του Γέροντα Παϊσίου με περισσότερο από 3,5 τόνους ρούχα.

Τα ρούχα βρίσκονται στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και θα διανέμονται στους ενδιαφερόμενους κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας τους με το γραφείο της Κοινωφελούς Επιχείρησης (κα Πύρσου Κωνσταντίνα) στο τηλέφωνο 2655024144 και στις ώρες 10:00 π.μ έως 12:00 π.μ, δωρεάν και χωρίς καμία άλλη υποχρέωση (ανταλλαγή,κ.λ.π)
Υπενθυμίζουμε ότι οι στόχοι του Δήμου μας αφορούν:
Την υλική, κοινωνική και ψυχολογική υποστήριξη των ευπαθών και ευάλωτων κοινωνικά ατόμων και ειδικότερα των αστέγων, των μακροχρόνια ανέργων με χαμηλά εισοδήματα που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας.
Την αντιμετώπιση του φαινομένου της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού για το μέρος του πληθυσμού που έχει πληγεί από την οικονομική κρίση και την ανεργία που μαστίζει την χώρα μας.
Την ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των τοπικών κοινωνικών φορέων, των επιχειρήσεων και των πολιτών για την ενεργή συμμετοχή τους στο Δίκτυο Κοινωνικών Δομών στο Δήμο Κόνιτσας.
Την προώθηση των αρχών του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης, της κοινωνικής μέριμνας και πρόνοιας, και της προστασίας της δημόσιας υγείας.

 

 

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΚ

Καλλιντέρης Γεώργιος

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker