Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΨήφισε ρε.. τι σου ζητάνε

Ψήφισε ρε.. τι σου ζητάνε

Η αποχή (το κόμμα του καναπέ) στις κάλπες τον Ιούνιο του 2012 έφτασε στο ποσοστό-ρεκόρ του 37,53%, καταγράφοντας αύξηση πάνω από δύο ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαΐου (35%).

Μην απαρνιέστε το μοναδικό δικαίωμα που μας έχει απομείνει. Μην παίζετε (ή παίζουμε) το παιχνίδι που μας σερβίρουν, καθώς οι γέροι, οι βολεμένοι αλλά κι αυτοί που περιμένουν κάποιο βόλεμα θα πάνε να ψηφίσουν όπως γίνεται κάθε φορά.

Μην «νομιμοποιείτε» στην εξουσία μια μειοψηφία που θα ισχυρίζεται μετά ότι έχει την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού!
Αγνοείστε τους «αφελείς» που νομίζουν ότι κάνουν αντίσταση και τιμωρούν το σύστημα και τους κυβερνώντες με την αποχή.

Στο νομό Ιωαννίνων που οι βουλευτικές έδρες είναι 5 οι ψηφοφόροι έχουν δικαίωμα να βάλουν μέχρι 2 σταυρούς. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να βάλουν 1 ή 2 σταυρούς, ή και κανέναν. Τα ψηφοδέλτια που δεν έχουν σταυρό προτίμησης είναι έγκυρα και προσμετρώνται στο κόμμα που επιλέγουν.
Εδώ θα βρείτε όλους τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους τους για τον νομό Ιωαννίνων
http://www.e-konitsa.gr/index.php/eidiseis/epikairotita/5594-vouleftikes-ekloges-ianouariou-2015-oi-syndyasmoi-kai-oi-ypopsifioi-tious-stin-eklogiki-perifereia-nomoy-ioanninon


Έχουμε πολιτική άποψη, στηρίζουμε αγωνιστές και όχι γυρολόγους
Εμείς σ’ αυτές τις εκλογές προτείνουμε να στηρίξετε τον συμπατριώτη μας Δημήτρη Σδούκο κτηνοτρόφο και δημοτικό σύμβουλο του δήμου μας από το Κεφαλοχώρι που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

 

 

 

.

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker