Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΣε πλήρη εγκατάλειψη η είσοδος στον Εθνικό Δρυμό στον Αώο στην Κόνιτσα

Σε πλήρη εγκατάλειψη η είσοδος στον Εθνικό Δρυμό στον Αώο στην Κόνιτσα

 

Πινακίδες ενημέρωσης και πληροφόρησης τοποθετήθηκαν πρόσφατα σε όλη την Κόνιτσα. Στην είσοδο του εθνικού δρυμού στο γεφύρι της Κόνιτσας η σχετική πινακίδα καλό θα ήταν εκτός των άλλων να ενημερώνει ότι απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων στην χαράδρα του Αώου. Επίσης η είσοδος θα πρέπει επιτέλους να κλείσει και όσα οχήματα πρέπει να εισέλθουν (διαχείριση άρδευσης κάμπου) να τους παρέχεται σχετική άδεια.

Η κατάσταση είναι άθλια και κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα

Πριν δυο μέρες ομάδα ξένων περιπατητών κατά την είσοδό τους στη χαράδρα "απήλαυσε" την σκόνη οχήματος το οποίο τους κόρναρε κιόλας για να κάνουν στην άκρη.


Οχήματα κάθε είδους μπαινοβγαίνουν,αγροτικά, μοτοσυκλέτες, τζίπ, αυτοκινούμενα τροχόσπιτα απο περαστικούς τουρίστες (απο που να το ξέρουν ότι απαγορεύεται) κατασκηνώνουν σε όλο το μήκος του δρόμου μέχρι το φράγμα.

Όσοι προσέξουν λίγο περισσότερο θα διαπιστώσουν ότι τα άρρωστα πλατάνια αυξάνονται.

Κατά τα άλλα υποτίθεται πώς αναζητούμε την ανάπτυξη μορφών εναλλακτικού τουρισμού, που τις χαρακτηρίζουμε και ως φλέβα χρυσού.

Υ.Γ.1: Στην περιοχή μας κυκλοφορεί όχημα του Φορέα Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου http://pindosnationalpark.gr/?page_id=1814) μήπως να έριχνε και καμιά ματιά στην χαράδρα;

Υ.Γ.1:  Θα απαντήσει κανείς απο τους ερωτώμενους στην σχετική ανοιχτή επιστολή δημοτικής παράταξης του Δήμου Κόνιτσας;    (https://lskonitsas.wordpress.com/2014/12/01/%CF%89%CF%82-%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B5-%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%AD/)
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker