Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΤο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της Φιλοζωικής Κόνιτσας (φωτογραφίες)

Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της Φιλοζωικής Κόνιτσας (φωτογραφίες)

ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΚΟΝΙΤΣΑΣ– LOVE ANY ANIMAL

 Κόνιτσα 21 Δεκεμβρίου 2015

Στις 19 & 20 Δεκεμβρίου 2015 στην Κεντρική Πλατεία της Κόνιτσας,  πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρώτο διήμερο παζάρι της Φιλοζωικής Κόνιτσας.

Σκοπός της  εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση  και η ενημέρωση του κόσμου που επιθυμεί να συμμετάσχει ενεργά στην φιλοζωική προσπάθεια,  καθώς και η ενίσχυση της λειτουργίας του σωματείου.

Κύριο μέλημα μας ως Φιλοζωικό Σωματείο είναι  η σταθεροποίηση, και η σταδιακή μείωση του αριθμού των αδέσποτων ζώων στην Κόνιτσα και την ευρύτερη περιοχή του δήμου μας, μέσω της καταγραφής, σήμανσης, εμβολιασμού, στείρωσης,  και υιοθεσίας τους .

Παράλληλα σημαντική είναι η ευζωία όλων των αδέσποτων ζώων της Κόνιτσας, με την εξασφάλιση τροφής ,νερού, κτηνιατρικής φροντίδας και υποδομών προστασίας τους.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που επισκέφτηκε το περίπτερό μας  και όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτή αγοράζοντας  χριστουγεννιάτικα δώρα, κοσμήματα, χειροτεχνήματα γλυκά και εδέσματα που έφτιαξαν  με πολύ μεράκι και αγάπη τα μέλη και οι φίλοι της Φιλοζωικής.

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την πολύτιμη συμβολή τους:

Την Μαρία Βλάχου (Ζαχαροπλαστείο),  Χάιδω Γκίκα (μανάβικο) Βασίλη Ζήδρο (Χρωματοπωλείο), Ουρανία Κυρίτση Βεκιάρη (Φαρμακείο), Δήμητρα Τσαρούχη (Φαρμακείο), Παναγιώτη Τσιγκούλη (Φωτογραφείο) Θωμά Νικολάου (Ζαχαροπλαστείο), ΥΙΟΙ Γ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ (super market)  Δημήτρη Οικονόμου (Εμπορικό) ΣΑΝΙΔΑΣ Ε ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ Η ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ (Κτηνιατρικά Γεωπονικά)

Καθώς και τους:

Ελένη Ξώνα,  Κώστα Παπασπύρου,  Θέμο Παπασπύρου, Κατερίνα Καραμουράτη, Ειρήνη Μπαντινάκη, Ειρήνη Κέφη, Ελένη Δημητρίου, Φρύνη Νικολάου. Επίσης την Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Κόνιτσας  και το ΚΕ.Π.Α.Π.Α.  Κόνιτσας

Ιδιαιτέρως  ευχαριστούμε τον κύριο Βασίλη Ζώτο για την προσφορά του  χώρου προσωρινής λειτουργίας της Φιλοζωικής.

Με την βοήθεια όλων ελπίζουμε σύντομα να έχουμε έναν καλά οργανωμένο χώρο για τους αδέσποτους τετράποδους φίλους μας.

Βοηθήστε την προσπάθεια μας, συμμετέχετε ενεργά, γίνετε μέλη και εθελοντές της Φιλοζωικής  Κόνιτσας

 

 

Δείτε φωτογραφίες στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1680549035563519.1073741868.1457850667833358&type=3

 

 

Σάββατο19 & Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Δημοσιεύτηκε από Κόνιτσα Ιωαννίνων στις Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker