Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΥπάρχει πρόγραμμα διαχείρισης των αδέσποτων ζώων στο δήμο Κόνιτσας ?

Υπάρχει πρόγραμμα διαχείρισης των αδέσποτων ζώων στο δήμο Κόνιτσας ?

Στην σελίδα της Φιλοζωικής Κόνιτσας διαβάζουμε στην παρακάτω ανάρτηση:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=881196505318270&id=759976777440244

..Ειμαστε ευτυχείς που μπορούμε να κάνουμε το σημαντικότερο και αυτο ειναι η στείρωση των αδέσποτων που φροντίζουμε !!με εβδομαδιαιο προγραμματισμο ,εχουμε μια με δυο στειρωσεις καθε εβδομαδα!!!! Ευχαριστουμε, μέσα από την καρδιά μας αυτούς που βοηθανε στο έργο μας και την πολυαγαπημενη μας κτηνίατρο Σοφια Βεζυργιάνογου!!!!!!!!!!!
Ελπιζουμε...... και περιμένουμε και τον Δήμο Κόνιτσας ,αρωγό στην προσπάθεια μας !!!! μέχρι στιγμης, η συμμετοχη και κινητοποίηση του ειναι ελαχιστη .Επειτα απο αλλεπαλληλες εκκλησεις μας , ελπιζουμε οτι κάποια στιγμή θα κάνει αυτο που οφείλει, όπως ορίζεται και από τους νόμους.
Συγκεκριμενα , ο Δημος ειναι υπευθυνος για την διαχείριση των αδέσποτων ζωων του Δημου ,για την στείρωσή τους ,σιτιση και φροντίδα ,για να γινει αυτο απαραίτητη ειναι η ιδρυση καταφυγίου και η δραστηροποίηση των επιτροπων που εχουν οριστεί για αυτον τον λογο( φροντιδα των αδέσποτων )
Η ύπαρξη της Φιλοζωικης δεν απαλασσει τους επισημους φορεις απο τις δικες τους ευθυνες!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μονο με συνεργασία μπορεί να γινει το καλυτερο οσον αφορά την διαχειριση και φροντίδα των αδέσποτων.....και πάντα η δικη μας βοηθεια θα πρέπει να ειναι επικουρική !!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δύο ερωτήσεις που χρειάζονται απάντηση:

Έχει ζητήσει η Φιλοζωική Κόνιτσας, να τοποθετηθεί  ο Δήμος σχετικά με τις υποχρεώσεις του στο θέμα των αδέσποτων ?

Εάν ναι γνωρίζουμε ποια είναι η επίσημη θέση - απάντηση  του Δήμου Κόνιτσας για να την δημοσιεύσουμε?

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker