Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΤο "μπαλάκι" των ευθυνών στον πρώην δήμαρχο Κόνιτσας Πάνο Γαργάλα από την καθυστέρηση της εκκαθάρισης της Σχολής Δημοτικής Αστυνομίας Κόνιτσας

Το "μπαλάκι" των ευθυνών στον πρώην δήμαρχο Κόνιτσας Πάνο Γαργάλα από την καθυστέρηση της εκκαθάρισης της Σχολής Δημοτικής Αστυνομίας Κόνιτσας

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας ειδήσεων epirusgate.blogspot.gr  με κατάσχεση της προσωπικής του περιουσίας κινδυνεύει ο πρώην δήμαρχος Πάνος Γαργάλας!

Αιτία η απίστευτη ελληνική γραφειοκρατία που τον χρεώνει με οφειλές που ο ίδιος ουδέποτε δημιούργησε.

Μπορεί η Σχολή Δημοτικής Αστυνομίας να έχει καταργηθεί στον ακριτικό δήμο Κόνιτσας, όμως συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στον πρώην δήμαρχο Πάνο Γαργάλα, που σήμερα βρίσκεται αντιμέτωπος με κατάσχεση της προσωπικής του περιουσίας, αφού λόγω γραφειοκρατίας καλείται να πληρώσει οφειλές που ο ίδιος ουδέποτε δημιούργησε!

Πιο συγκεκριμένα, ο Π. Γαργάλας έχει εμπλακεί σε έναν άνισο αγώνα με το τέρας της ελληνικής γραφειοκρατίας για οφειλές της Δημοτικής Αστυνομίας η οποία έχει καταργηθεί από το 2013. Επειδή λοιπόν μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί η προβλεπόμενη εκκαθάριση, δεν μπόρεσε στη συνέχεια να γίνει πράξη και η τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων, με αποτέλεσμα το... "μπαλάκι" των ευθυνών να πέστει στον ίδιο τον πρώην δήμαρχο! Έτσι λοιπόν, η ΔΟΥ δεν άργησε να ενημερώσει τον Π. Γαργάλα ότι το ΑΦΜ του βρίσκεται μπλοκαρισμένο λόγω των οφειλών που εμφανίζονται να τον βαρύνουν, ενώ ταυτόχρονα τον ενημέρωσε ότι έχει δοθεί εντολή στη ΔΟΥ για κατάσχεση των περιουσιακών του στοιχείων!

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------------------------

Το κτήριο  της Σχολής Δημοτικής Αστυνομίας Κόνιτσας,  ξεκίνησε να χτίζει πριν πολλά χρόνια η εταιρείας λαϊκής βάσης Κόνιτσας,  που δημιουργήθηκε με σκοπό την ίδρυση και λειτουργία σύγχρονης και μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας στον μέχρι τότε χώρο του παλιού ποδοσφαιρικού γηπέδου της Κόνιτσας.

-----------------------------------------------------------------

Η αναπαραγωγή ειδήσεων στις σελίδες του e-konitsa.gr  δεν σημαίνει και ταύτιση της σελίδας με τις περιεχόμενες στα άρθρα απόψεις των δημοσιευμάτων.

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker