Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΣε δημόσια διαβούλευση η Α' Φάση του επιχειρησιακού προγράμματος Δήμου Κόνιτσας

Σε δημόσια διαβούλευση η Α' Φάση του επιχειρησιακού προγράμματος Δήμου Κόνιτσας

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι πολίτες και φορείς, αρχικά, να λάβουν γνώση για το περιεχόμενο του Στρατηγικού Σχεδιασμού, ηλεκτρονικά, και στη συνέχεια, να υποβάλλουν προτάσεις εγγράφως ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας το σχετικό ερωτηματολόγιο το αργότερο μέχρι 18 Νοεμβρίου 2016

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κόνιτσας κατά τη συνεδρίασή του στις 22/09/2016 με την υπ αριθ. 234/2016 απόφαση του, ενέκρινε την Α’ φάση (Στρατηγικός Σχεδιασμός) για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2015 – 2019 του Δ. Κόνιτσας.

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (Ε.Π.) είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που εκπονεί κάθε δήμος και αφορά τον προγραμματισμό του για την επόμενη πενταετία. Περιλαμβάνει το όραμα και τις πολιτικές του Δήμου, αλλά και τα έργα και τις δράσεις που θα υλοποιήσει σε όλους τους τομείς.

Στόχος του Ε.Π. είναι η βελτίωση της λειτουργίας του δήμου, η παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς τους δημότες και η ανάπτυξη της περιοχής.

Το Ε.Π. εκπονείται από την Εκτελεστική Επιτροπή με την υποστήριξη και τη συνεργασία όλων των υπηρεσιών και των νομικών προσώπων του δήμου σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία.

Στο πλαίσιο διαβούλευσης του Στρατηγικού σχεδιασμού του επιχειρησιακού προγράμματος Δήμου Κόνιτσας για την περίοδο 2015-2019, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι πολίτες και φορείς, αρχικά, να λάβουν γνώση για το περιεχόμενο του Στρατηγικού Σχεδιασμού, ηλεκτρονικά, και στη συνέχεια, να υποβάλλουν προτάσεις εγγράφως ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας το σχετικό ερωτηματολόγιο το αργότερο μέχρι 18 Νοεμβρίου 2016

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε  στα τηλέφωνα 2655360309 & 2655360319.

Τα κείμενα και ερωτηματολόγια είναι διαθέσιμα ηλεκτρονικά στους ακόλουθους συνδέσμους:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker