Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΟ Βασίλης Σπανός νέος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ο Τόπος που θέλω να ΖΩ»

Ο Βασίλης Σπανός νέος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ο Τόπος που θέλω να ΖΩ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
«Ο Τόπος που θέλω να ΖΩ»
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πριν τρία χρόνια ακριβώς, μια ομάδα πολιτών ανακάλυψε την παραγωγική συνύπαρξη των ηλικιών, των φύλων και των ιδεών. Έτσι, γεννήθηκε η Δημοτική Κίνηση Πολιτών «Ο Τόπος που θέλω να ΖΩ».
Τολμώντας το «ακατόρθωτο» για πολλούς, στείλαμε ένα ισχυρό πολιτικό μήνυμα: Ότι ήταν αναγκαία και εφικτή η δημιουργία ενός νέου και δυναμικού αυτοδιοικητικού κινήματος, με μπροστάρηδες τους νέους ανθρώπους οι οποίοι έδωσαν ελπίδα και χρώμα στο γκρίζο πολιτικό τοπίο.
Τρία χρόνια μετά, παραμένοντας σταθερά προσανατολισμένοι στον αγώνα για τη δημοκρατία, την ελευθερία και την κοινωνική δικαιοσύνη συνεχίζουμε ενωμένοι, δυνατοί και αποφασισμένοι να κάνουμε τομές συμβολικές και ουσιαστικές, να σηματοδοτήσουμε εξελίξεις στα δημοτικά πράγματα του τόπου μας.
Με ομόφωνη απόφαση λοιπόν στις 03/02/2017, η Δημοτική Ομάδα και η Γραμματεία της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών «Ο Τόπος που θέλω να ΖΩ», αποφάσισε ότι από το Δημοτικό Συμβούλιο της 5ης Μαρτίου έως το πέρας της δημοτικής περιόδου, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και της παράταξης, θα είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλειος Σπανός.
Με την πράξη μας αυτή υλοποιούμε εκτός των άλλων, τη δέσμευση μας απέναντι στους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν και στρατεύτηκαν μαζί μας, για την ανατροπή κάθε χρεοκοπημένης πολιτικής που ήθελε την Αυτοδιοίκηση χειραγωγημένη και αδρανή.
Δίνουμε βήμα έκφρασης και δράσης στους νέους ανθρώπους, συνδυάζοντας την εμπειρία, την προσφορά, τη γνώση των παλαιότερων, των «δοκιμασμένων» με την ορμή, την καθαρή ματιά και την καινοτόμα σκέψη των νεότερων.
Ανοίγουμε νέους ορίζοντες και στήνουμε γέφυρες ανάμεσα στις γενιές και όλοι μαζί συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την προκοπή αυτού του τόπου.

Προσωπικά επιθυμώ να ευχαριστήσω δημόσια όλους όσους με εμπιστεύθηκαν και με ακολούθησαν και τους διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να είμαι παρούσα και μαχόμενη όπως έκανα δεκαετίες τώρα.


Για τη Δημοτική Κίνηση Πολιτών
"Ο Τόπος που θέλω να ΖΩ"
Ελένη Παπαμιχαήλ

 

Πηγή: http://toposnazo.blogspot.gr/

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker