Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΈκανε το «2 στα 2» η Πίνδος Κόνιτσας

Έκανε το «2 στα 2» η Πίνδος Κόνιτσας

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες έκανε η Πίνδος Κόνιτσας, αποδεικνύοντας από πολύ νωρίς πως μάλλον πρέπει να θεωρηθεί περαστική από τη Β' κατηγορία. "Θύμα" της αυτή τη φορά έπεσε ο αξιόμαχος Πωγωνάτος, που στάθηκε καλά, πλην όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στο πλεχτό. Εν αντιθέσει με την Κόνιτσα, που βρήκε δίχτυα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και έφυγε χαμογελαστή και με το τρίποντο από το γήπεδο με σκορ 1-0.

Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που θεωρείται πλασματικό, καθώς οι παίκτες του Κώστα Τσιαλιαμάνη έχασαν ουκ ολίγες κλασικές ευκαιρίες να διευρύνουν τη νίκη τους, με χαρακτηριστικότερες τα δυο δοκάρια και τα τρία χαμένα τετ α τετ. Ο Πωγωνάτος απείλησε δυο φορές την εστία του Γρατσούνα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Το φιλμ του αγώνα
18' ο Μήτσος βγαίνει τετ α τετ με τον Γεράκο, τον οποίο δεν καταφέρνει να νικήσει.
22' ο Μήτσος και πάλι απέναντι από τον γκολκίπερ του Πωγωνάτου, ο οποίος αποκρούει την μπάλα.
35' Οι παίκτες της Πίνδου Κόνιτσας βλέπουν την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι από τα πόδια του Χαλούλου.
39' ο Μούτας βγαίνει τετ α τετ αλλά δεν βρίσκει στόχο.
45+ ΓΚΟΛ! η πίεση καρποφορεί για την ομάδα της Κόνιτσας, όταν ο Χαλούλος εκτελεί το κόρνερ και έπειτα από αναμπουμπούλα στα καρέ του Πωγωνάτου γίνεται με αυτογκόλ το 1-0.
67' ο Μούρας βγαίνει τετ α τετ, ο Γεράκος λέει «όχι».
72' η ομάδα της Κόνιτσας βλέπει για δεύτερη φορά την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι, αυτή τη φορά στην προσπάθεια του Μούρα.
80' ο Ζενέλης απέναντι από τον τερματοφύλακα της Πίνδου, η μπάλα άουτ.
Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Δημητρίου (Χαρίσης-Μπουμπουγιάννης Κ.).
ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ: Γρατσούνας, Ρούστα, Σπανός Χ., Σπανός Αλ., Βλάχος Π., Σπανός Δ. (65' Βλάχος Χ.), Κατσούκης Απ. (78' Διαμάντης), Ζαχαρόπουλος, Μούρας (89' Κατσούκης Χ.), Χαλούλος, Μήτσος.
ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ: Γεράκος, Κατσαρός (27' Καπρινιώτης), Ντέλλας, Μούτας, Μυριούνης, Μπούρης (77' Κασίμης), Ναθαναήλ, Κλεισούρας (54' Γκιτσας), Καραγιάννης, Μπαλλατζία (46' Ζενέλης), Μπουτοβίνας.

 

Πηγή:sportsioannina.gr / Εφη Μπιδέρη

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker