Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΑναβάθμιση του συστήματος οδοφωτισμού του Δήμου Κόνιτσας

Αναβάθμιση του συστήματος οδοφωτισμού του Δήμου Κόνιτσας

Στην αναβάθμιση του συστήματος οδοφωτισμού με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του κόστους λειτουργίας πρόκειτε να προχωρήσει ο Δήμος Κόνιτσας σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στην Διαύγεια.
Η  προς  υλοποίηση  Δημόσια  Σύμβαση  Προμήθειας  (Μεικτή  Σύμβαση)  «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ  ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ  ΚΟΣΤΟΥΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ»,  αφορά  στην  προμήθεια  φωτιστικών  σωμάτων,  λαμπτήρων  και    λοιπού εξοπλισμού, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών, για την αναβάθμιση του φωτισμού των δημοσίων χώρων του Δήμου Κόνιτσας, ήτοι του φωτισμού των οδών, πλατειών, πάρκων, παιδικών χαρών και λοιπών κοινοχρήστων χώρων του Δήμου.
Η διάρκεια της σύμβασης καθορίζεται σε δέκα (10) έτη, με δικαίωμα του Δήμου για παράτασή της για πέντε (5) επί πλέον έτη (δικαίωμα προαίρεσης) για την διαχείριση του συστήματος φωτισμού του δημοσίου χώρου του Δήμου.
Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 1.227.678,00 € και επιβαρύνεται με ΦΠΑ 24% ύψους 294.643,00 €, συνεπώς το σύνολο της δαπάνης ανέρχεται σε 1.522.321,00 €συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων προαιρέσεων και παρατάσεων.
Δείτε αναλυτικά την σχετική ανάρτηση: https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A680%CE%A9%CE%9B4-5%CE%A64?inline=true

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker