Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΔήμος Κόνιτσας - Στελέχωση Οφθαλμολογικού Τμήματος στο Κέντρο Υγείας Κόνιτσας

Δήμος Κόνιτσας - Στελέχωση Οφθαλμολογικού Τμήματος στο Κέντρο Υγείας Κόνιτσας

ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 06/03/2018
Στελέχωση Οφθαλμολογικού Τμήματος στο Κέντρο Υγείας Κόνιτσας

Ικανοποιήθηκε εν μέρει το αίτημα του Δήμου Κόνιτσας προς τη Διοίκηση 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων και το Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων Γ. Χατζηκώστα για τη στελέχωση Οφθαλμολογικού τμήματος στο Κέντρο Υγείας Κόνιτσας, μετά τη δωρεά μιας πλήρους οφθαλμολογικής μονάδας προς το Δήμο από τον οφθαλμίατρο κ. Χρήστο Ζακόπουλο.
Σύμφωνα με την απάντηση του συντονιστή Διοικητή του Οφθαλμολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Γ. Χατζηκώστα, ένας οφθαλμίατρος θα καλύψει τις ανάγκες της περιοχής του Δήμου Κόνιτσας. Συγκεκριμένα, για το μήνα Μάρτιο η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 28/03/2018 και για το μήνα Απρίλιο στις 25/04/2018. Για το επόμενο διάστημα θα καθοριστεί από τον γιατρό η ημερομηνία επίσκεψης.
Ο Δήμος Κόνιτσας εκφράζει τις ευχαριστίες του στις αρμόδιες υπηρεσίες για την άμεση ανταπόκρισή τους, ευελπιστεί σε συνέχιση της καλής συνεργασίας, που άπτεται σε θέματα της αρμοδιότητάς τους και σε αύξηση των επισκέψεων του οφθαλμίατρου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.
Για ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε στο Κέντρο Υγείας στο τηλ.: 2655023111.

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker