Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότητα1ο Πανηπειρωτικό Φόρουμ προώθησης των Ηπειρωτικών προϊόντων - Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

1ο Πανηπειρωτικό Φόρουμ προώθησης των Ηπειρωτικών προϊόντων - Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Με τα ως τώρα δεδομένα, ξεπερνά κάθε προσδοκία η εκδήλωση ενδιαφέροντος παραγωγών και επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου,  για τη συμμετοχή τους στο 1ο Πανηπειρωτικό Φόρουμ προώθησης των Ηπειρωτικών προϊόντων σε ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, χώρους εστίασης και δίκτυα διανομής που προγραμμάτισε για την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 και ώρα 2 μ.μ. στα Ιωάννινα  (ξενοδοχείο Du Lac) η Περιφέρεια Ηπείρου.

Το Φόρουμ ειδικότερα,  περιλαμβάνει συναντήσεις επιχειρήσεων  που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό με αγρότες, κτηνοτρόφους και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων σε Β2Β ραντεβού και παρουσίαση των προϊόντων τους.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που εντάσσεται στο σχεδιασμό  της Περιφέρειας για διεύρυνση της πρωτοβουλίας της για παροχή «Hπειρωτικού πρωϊνού» στους τουρίστες και τους επισκέπτες της Ηπείρου, με απώτερο σκοπό την κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων του κλάδου από την τοπική αγροτική παραγωγή.

Όπως επισημαίνει ο Αντιπεριφερειάρχης, αρμόδιος για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Στράτος Ιωάννου,   «επιδίωξη μας  είναι να συμβάλλουμε ώστε να επιτευχθούν συμφωνίες σε σταθερή βάση  μεταξύ παραγωγών και επιχειρήσεων, για αμοιβαίο όφελος,   συμβάλλοντας έτσι στην αναβάθμιση της ποιότητας των προσφερόμενων ειδών εστίασης στους τουρίστες,  στην προβολή των τοπικών μας προϊόντων, με τελική κατάληξη  την τόνωση της τοπικής οικονομίας. Την Πέμπτη 29 Μαρτίου, γίνεται η αρχή και είμαστε βέβαιοι ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη και αποδοτικότερη».

  • Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες ως προς το Forum μπορούν να απευθύνονται στις κυρίες Φούκη Σοφία: 2651087111, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Βρεττού Έφη: 2682360250, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker