Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταBίντεο με φαντάρους που κακοποιούν σκύλο σε φυλάκιο στο Πληκάτι

Bίντεο με φαντάρους που κακοποιούν σκύλο σε φυλάκιο στο Πληκάτι

Αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει οπλίτες να κακομεταχειρίζονται σκύλο. Όπως φαίνεται, οι στρατιώτες πιάνουν το άτυχο σκυλί από τα πόδια και το πετούν πάνω από ένα συρματόπλεγμα στον γκρεμό.

Σύμφωνα με δημοσίευση της σελίδας www.zoosos.gr

https://www.zoosos.gr/fantaroi-stratopedo-konitsas-petaksan-zontano-skylo-se-gkremo-kai-anevasan-vinteo-sto-facebook/#axzz5A5vlCvVc

φαντάρος δημοσίευσε στο facebook βίντεο που φαίνεται ότι δύο νεαροί άντρες πιάνουν έναν σκύλο, που είναι ζωντανός, από τα πόδια και τον πετούν στον γκρεμό, ενώ ένας τρίτος άνδρας τους μαγνητοσκοπεί με το κινητό του. Αυτός που καταγράφει το έγκλημα τους λέει «όχι ρε μαλάκες, ρε μαλάκες τι κάνετε» ταυτόχρονα γελάει μαζί τους, και ενώ όλοι εμπλεκόμενοι χασκογελούν με τον βασανισμό του ζώου, ενώ παράλληλα ακούγονται τα κλάματα του σκύλου από τον γκρεμό...

Το έγκλημα διαπράχθηκε πριν από περίπου τέσσερις μήνες στο επιτηρητικό φυλάκιο Πληκατίου που ανήκει στο Στρατόπεδο της Κόνιτσας. Ο χρήστης του facebook,  που ανέβασε το επίμαχο βίντεο στο προφίλ του, απολύθηκε μόλις ολοκλήρωσε τη θητεία του στις 10 Μαρτίου 2018 και δεν υπηρετεί πια.

Το βίντεο:

https://www.facebook.com/100012928271613/videos/430077957433143/

 

 

 

Παρέμβαση του Γενικού Επιτελείου Στρατού

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εξέδωσε για το θέμα την παρακάτω ανακοίνωση:

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται, με αφορμή βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει οπλίτες να κακομεταχειρίζονται σκύλο, ότι το θέμα διερευνάται αρμοδίως, ώστε να αποδοθούν άμεσα ευθύνες στους εμπλεκόμενους για τη βάναυση και καταδικαστέα αυτή πράξη».

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker