Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΑθλητισμόςΌλα βαίνουν καλώς στην Πίνδο

Όλα βαίνουν καλώς στην Πίνδο

Την καλύτερη περίοδο διανύουν άπαντες στην Πίνδο Κόνιτσας. Η πορεία της ομάδας έχει ξεπεράσει τις αρχικές προσδοκίες των ανθρώπων του συλλόγου, αν μάλιστα συνυπολογίσει κανείς πως φέτος πρόκειται για μια μεταβατική χρονιά. Στην ομάδα έγινε μια ανανέωση, με έξι νεαρούς να κατέχουν θέση βασικού, έχοντας ως στόχο να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να αποκομίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα από τους έμπειρους που βρίσκονται δίπλα τους και τους καθοδηγούν.
Κι ενώ, λοιπόν, ο στόχος είναι μια καλή πορεία, δεκαέξι αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος βρίσκουν την ιστορική ομάδα της Κόνιτσας να φιγουράρει στην τρίτη θέση, "οπλίζοντας" με αισιοδοξία το φίλαθλο και όχι μόνο κόσμο της.
Τα παραπάνω βέβαια δεν είναι αποτέλεσμα τύχης, αλλά καλής και συστηματικής δουλειάς. Έτσι οι κόποι των ποδοσφαιριστών, τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης απέδωσαν καρπούς και σκαλοπάτι-σκαλοπάτι η Πίνδος έφτασε ως εδώ, γιατί όχι και ακόμη ψηλότερα.
Το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο, η ομάδα άλλωστε προέρχεται από ένα θετικό αποτέλεσμα, και πλέον προετοιμάζεται για το σαββατιάτικο παιχνίδι με το Ροδοτόπι.
Η ομάδα είναι πλήρης με τον τεχνικό της Πίνδου να "πονοκεφαλιάζει" ευχάριστα για την επιλογή της εντεκάδας. Μοναδική απώλεια παραμένει από την αρχή της σεζόν ο Δημόπουλος, ο οποίος σταδιακά εντάσσεται στους ρυθμούς της ομάδας.
Όσον αφορά στα μεταγραφικά, τέλος, με το ίδιο ρόστερ θα συνεχίσει η Πίνδος και στο β' γύρο, σε συνδυασμό με κάποιες προσθήκες νεαρών που πιθανολογείται ότι θα προωθηθούν από τον ΠΑΟ στη μεγάλη ομάδα της Κόνιτσας.


Πηγή: sportsiannina.gr/Έφη Μπιδέρη

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker