Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΑθλητισμόςΠίνδος Κόνιτσας - Θρίαμβος Σερβιανών 1-4

Πίνδος Κόνιτσας - Θρίαμβος Σερβιανών 1-4

Πολυβόλο ο Θρίαμβος Σερβιανών συνέτριψε με 1-4 την Κόνιτσα στην έδρα της και έφτασε στη δεύτερη θέση και τους 7 βαθμούς μαζί με Ανατολή και Βελισσάριο. Δυο γκολ οι Θανάσης και Σταμούλης που οδήγησαν τους φιλοξενούμενους σε ένα σπουδαίο διπλό.

Τα Σερβιανά πήραν από νωρίς τα ηνία του αγώνα καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 8' με σουτ του Θανάση και διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο 67' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπη του Σταμούλη από τον Σπανό οποίος και είδε την κόκκινη του διαιτητή Τάσση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σταμούλης που έκανε το 0-2.

Με αριθμητικό πλεονέκτημα τα Σερβιανά έφτασαν και σε τρίτο γκολ με πλασέ του Θανάση στο 70'.

Η Πίνδος μείωσε στο 75' με τον Μάρκο στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα για το 1-3.

Το τελικό 1-4 έγραψε στο 85' ο Σταμούλης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Διαιτησία: Τάσσης (Τάτσης-Παπαλαζάρου)

Πίνδος Κόνιτσας: Χατζηρούμπης, Βλάχος Χ., Βλάχος Π., Αγόρου, Σπανός, Πατσούρας, Πούλιος, Χαλούλος, Λάμπρου (74' Μάρκος), Δημόπουλος (46' Ντρίκος), Κίτσος (46' Μήτσος).

Θρίαμβος Σερβιανών: Καραθανάσης, Ιωάννου, Παπαδόπουλος, Χυσοτότσι (67' Σκλιβανίτης), Τότσικας, Λιαπάκης (73' Τσέλλιος), Μπάλλας, Ναυρόζογλου, Θανάσης (83' Ριστάνης), Σταμούλης, Χατζόπουλος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Θρίαμβου Σερβιανών ευχαριστεί την διοίκηση και την ποδοσφαιρική ομάδα της Πίνδου Κόνιτσας για την άψογη φιλοξενία και επιφυλλάσεται να ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο.

 

Πηγή: passport

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker