Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΑθλητισμόςΑνακοίνωση-απάντηση της Πίνδου Κόνιτσας για τον αγώνα με τα Σερβιανά

Ανακοίνωση-απάντηση της Πίνδου Κόνιτσας για τον αγώνα με τα Σερβιανά

Η Ομάδα "Πίνδος Κόνιτσας" απαντά με ανακοίνωση στην Ομάδα των Σερβιανών για όσα εκτυλίχθηκαν κατά τον αγώνα του Σαββάτου στην Κόνιτσα:

 

Αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πρόεδρος της ομάδας Θρίαμβος Σερβιανών μετά τη λήξη του αγώνα του Σαββάτου.

Η ιστορία των 62 ετών της Α.Μ.Σ. ΠΙΝΔΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ταυτοποιεί την πορεία ενός συλλόγου που έχει αφήσει τα δικά του σημάδια στον χώρο του ποδοσφαίρου τόσο εντός Νομού όσο και εκτός. Ο σύλλογός μας αυτά τα χρόνια έχει διδάξει ήθος, αξιοπρέπεια, υγιή άμιλλα και όλα τα στοιχεία που πρέπει να διέπουν ένα σοβαρό σωματείο. Η πόλη της Κόνιτσας και η ομάδα μας έχει φιλοξενήσει όλα τα σωματεία του Νομού και ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών χωρίς να δημιουργηθεί οποιοδήποτε περιστατικό που να έχει θίξει οποιοδήποτε παίχτη ή παράγοντα αντιπάλου ομάδας.

Είναι πολύ λίγος ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας  των Σερβιανών με ειρωνικά σχόλια να αναφέρονται στην 6οχρονη ιστορία της ΠΙΝΔΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣ. Θα αποκτήσει αυτό το δικαίωμα μετά από 5-10 χρόνια εφόσον ασχολούνται ακόμα με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά την ‘φιλοξενία’, ανταποδώσαμε  στο ακέραιο τη ‘φιλοξενία’ του πρώτου γύρου. Άλλωστε είναι γνωστή η αγριότητα που εισέπραξαν όλα τα σωματεία που φιλοξενήθηκαν από τη συγκεκριμένη ομάδα.

Αν ο Πρόεδρος θέλει να προσφέρει στο τοπικό μας ποδόσφαιρο, θα τον συμβουλεύαμε

α)να απομακρύνει από την ομάδα του εκείνο τον παράγοντα που καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, αντί να ασχολείται με την ομάδα του, ασχολούνταν με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

β) Να ερωτηθεί ο κύριος Τζίμας για ποιό λόγο ζήτησε την προστασία της διοργανώτριας αρχής για τον συγκεκριμένο αγώνα ενώ δεν υπήρχε κανένα προηγούμενο με την ομάδα των Σερβιανών μιας και αν θυμόμαστε καλά κατά τα τελευταία 30 χρόνια  δε συναντηθήκαμε αγωνιστικά.

γ) Να απομακρύνει από την ομάδα του το άτομο ( κατ’ επίφαση  ποδοσφαιριστή) ο οποίος αγγίζοντας τα όρια της αλητείας- ανισσοροπίας, από τη στιγμή που μπήκε στον αγώνα κάνοντας άσεμνες χειρονομίες και βρίζοντας τις οικογένειες των παιχτών και την ελληνικότητά τους  δυναμίτισε τον αγώνα.

Λυπούμαστε αφάνταστα γιατί το συγκεκριμένο άτομο κατάγεται από την περιοχή μας και συγκεκριμένα από χωριό το οποίο βρίσκεται στη μεθόριο.

Το όποιο επεισόδιο δημιουργήθηκε μετά τον αγώνα οφείλεται στην προκλητικότητά του και κανείς συμπαίχτης του δεν έσπευσε να τον υπερασπιστεί.

Όσον αφορά τα υπονοούμενα διαπλοκής της ομάδας μας σε διάφορα σενάρια, δηλώνουμε ότι η ΠΙΝΔΟΣ είναι σωματείο  αρσενικό και ποτέ δε συμμετείχε σε παράγκες

Κατανοούμε τους παράγοντες των Σερβιανών που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις που είναι για αφελείς και στην προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους βάζουν τον πήχη πολύ ψηλά, και τώρα κινδυνεύουν να περάσουν  από κάτω.

Μας αποκαλούν  «χωριάτες»  και είναι τιμή μας. Καλύτερα να είσαι χωριάτης και να το ξέρεις παρά χωριάτης και να το παίζεις άρχοντας (αρχοντοχωριάτης).

Ευχόμαστε στην ομάδα των ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ να κατακτήσει το πρωτάθλημα γιατί είναι περιφερειακή ομάδα και η ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ σαν μια περιφερειακή ομάδα και αυτή, χαίρεται για την πρόοδο τέτοιων ομάδων.

 

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.

της  Α.Μ.Σ. ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker