Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΑθλητισμόςΠίνδος Κόνιτσας - Έναρξη αγωνιστικής περιόδου 2018-19 στην Α΄Ερασιτεχνική κατηγορία του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.ΗΠ

Πίνδος Κόνιτσας - Έναρξη αγωνιστικής περιόδου 2018-19 στην Α΄Ερασιτεχνική κατηγορία του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.ΗΠ

Η Πίνδος Κόνιτσας σε μια πολύ δύσκολη χρονιά, μέσα και έξω από το γήπεδο, με ένα περιορισμένο αλλά καλό σύνολο από παιδιά της Κόνιτσας, κατάφερε με αγωνία και αγώνα ως το τέλος, να πετύχει το στόχο της ανόδου στην Α΄Ερασιτεχνική. Με την όποια βοήθεια (υλική & ηθική) από λιγοστή έως μηδενική, και με παιδιά που θυσίασαν πολλές φορές σημαντικές υποχρεώσεις τους ακόμη και τα μεροκάματα τους για να ανταποκριθούν.


Στην νέα αγωνιστική η Πίνδος Κόνιτσας θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας, αρκετοί από τους παίκτες λόγω υποχρεώσεων θα συμμετέχουν περιοδικά στους αγώνες της ομάδας.

Καλούμε όλους τους παίχτες που έχουν ανοικτό το δελτίο τους και επιθυμούν να συμβάλουν στην προσπάθεια να επικοινωνήσουν με την διοίκηση της ομάδας μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2018.
 

 

 

Στο διοικητικό κομμάτι της ομάδας η συμμετοχή είναι οριακή και στην νέα προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει, αρκεί να το θέλει πραγματικά.
Η παρούσα διοίκηση προσκαλεί όλους τους Κονιτσιώτες (για μια ακόμη φορά) να πλαισιώσουν την προσπάθεια με συμμετοχή και προτάσεις και να προσφέρουν με κάθε τρόπο την στήριξη τους στην Πίνδο Κόνιτσας.
Επίσης καλούμε τους γονείς τον παιχτών της Ακαδημίας να συμμετέχουν στις διαδικασίες λειτουργίας της Ακαδημίας μέσα από ένα συμβούλιο με συμμετοχή της διοίκησης, του προπονητή της Ακαδημίας και των γονέων.
 

 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Π.Α.Ο. Κόνιτσας στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.ΗΠ., πρέπει όμως να επισημάνουμε:
1. Στις παρούσες συνθήκες εντός και εκτός γηπέδων, το να αγωνίζονται δύο ομάδες στην πόλη μας χωρίς κοινό στόχο και κοινή στρατηγική πιθανότατα θα ξανά- αποδειχθεί καταστροφικό και για τις δύο.
2. Την προηγούμενη χρονιά προσκλήθηκαν άπαντες και παρουσία του Δημάρχου Κόνιτσας έγινε πρόταση για κοινή πορεία των ομάδων Πίνδου και Π.Α.Ο. Κόνιτσας, χωρίς να υπάρξει κάποια ανταπόκριση από την πλευρά του Π.Α.Ο. Κόνιτσας.
3. Αντιμαχίες, πείσματα και στρεβλώσεις του παρελθόντος στερούν από την νέα γενιά ποδοσφαιριστών της πόλης μας την δυνατότητα να παρουσιάσουν όλοι μαζί μια ισχυρή ομάδα που θα γράψει την δική της ιστορία.
Όπως αυτή που έγραψαν οι γονείς μας και οι παππούδες μας.

Το Δ.Σ. της Α.Μ.Σ.  ΠΙΝΔΟΣ
Χατζηρούμης Αμέστης,
Νάτσιας Φώτης
Κυτζόγλου Σπύρος
Μπάρμας Βασίλειος
Γιαννούση Χριστίνα

 

 

Πηγή: https://www.facebook.com/pindoskonitsas/

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker