Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΟ «ΑΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ» για το κλείσιμο γραφείων του ΟΤΕ

Ο «ΑΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ» για το κλείσιμο γραφείων του ΟΤΕ

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΛΙΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΟΤΕ

Κάλεσμα στον πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου και του Νομάρχη να φέρουν σαν θέμα συζήτησης στο ανώτατο Νομαρχιακό όργανο το κλείσιμο των γραφείων του ΟΤΕ στην Καλούτσιανη, το Μέτσοβο και την Κόνιτσα, ζητά με ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη «Άπειρος τόπος».

Στην ίδια ανακοίνωση η παράταξη τονίζει μεταξύ άλλων: «Τα  γραφεία του ΟΤΕ στην Καλούτσιανη, το Μέτσοβο και την Κόνιτσα κλείνουν το ένα μετά το άλλο με αποφάσεις των υπευθύνων, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στους πολίτες, τους επαγγελματίες και γενικότερα στους εξυπηρετούμενους από τα συγκεκριμένα γραφεία.

Δυστυχώς μετά τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και την πώληση του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom το ένα μετά το άλλο τα χειρότερα.

Λιγότερες θέσεις εργασίας, κλείσιμο των μικρών γραφείων και έπεται συνέχεια.

Έστω και αυτή την ύστατη στιγμή οφείλουμε να αντιδράσουμε να αντισταθούμε στην απαράδεκτη απόφαση και να απαιτήσουμε τη διακοπή αυτής της άδικης για το νομό μας τακτικής

Καλούμε τον πρόεδρο του ν σ , το νομάρχη να φέρουν το θέμα στο Ν Σ για να συντονίσουμε τις ενέργειές μας και να μη επιτρέψουμε την υλοποίηση των αντικοινωνικών αποφάσεών τους. Αρκετές μαχαιριές δέχονται οι υποβαθμισμένες, οι παραμεθόριες, οι ορεινές περιοχές . Δεν χρειάζονταν και αυτή».



Πηγή: Πρωϊνά Νέα

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker