Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΒουλευτικές Εκλογές 2009 - Εκλογικά τμήματα Κοινοτήτων της περιοχής

Βουλευτικές Εκλογές 2009 - Εκλογικά τμήματα Κοινοτήτων της περιοχής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΝΟΜ/ΚΗ ΑΥΤ/ΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ: ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ : ΕΚΛΟΓΩΝ


Καθορισμός εκλογικών τμημάτων και των  καταστημάτων ψηφοφορίας Νομού Ιωαννίνων, για τις γενικές βουλευτικές εκλογές, της  4ης Οκτωβρίου 2009



ΛΑ.  ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΕΤΟΜΗΛΙΤΣΑΣ
( ΚΩΔ.ΑΡΙΘΜ. 2202)

434ο     Εκλογικό Τμήμα: 1ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΑΕΤΟΜΗΛΙΤΣΑΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2202010)
Έδρα: Αετομηλίτσα. Κατάστημα ψηφοφορίας το Κοινοτικό Γραφείο (Κ.Ε.Π.) Αετομηλίτσας. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στο βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας ΑΕΤΟΜΗΛΙΤΣΑΣ.




ΛΔ. ΤΜΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΣΤΡΑΤΟΥ
( ΚΩΔ.ΑΡΙΘΜ. 2211)

437ο     Εκλογικό Τμήμα: 1ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΔΙΣΤΡΑΤΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2211010)
Έδρα: Δίστρατο. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Διστράτου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στο βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας ΔΙΣΤΡΑΤΟΥ.



ΜΑ. ΤΜΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΟΥΡΚΑΣ
( ΚΩΔ.ΑΡΙΘΜ. 2241)

448ο     Εκλογικό Τμήμα: 1ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΦΟΥΡΚΑΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2241010)
Έδρα: Φούρκα. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Φούρκας. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στο βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας ΦΟΥΡΚΑΣ.


Ι) Στα ανωτέρω εκλογικά τμήματα θα ψηφίσουν οι εκλογείς του άρθρου 27 του Π.Δ/τος  96/2007, με ανάλογη εφαρμογή των διατάξεων του ίδιου άρθρου της Εκλογονομοθεσίας, που ισχύουν για το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και τους Στρατιωτικούς, που υπηρετούν με οποιαδήποτε ιδιότητα στις Ένοπλες Δυνάμεις ή στο Λιμενικό Σώμα  και οι οποίοι υπηρετούν στην περιφέρεια της έδρας κάθε εκλογικού τμήματος, όπως ειδικότερα θα καθοριστεί με άλλη συμπληρωματική απόφαση της Νομαρχιακής Αυτ/σης Ιωαννίνων.
ΙΙ) Οι αντιπρόσωποι της δικαστικής αρχής, θα ψηφίσουν στο εκλογικό τμήμα, στο οποίο θα ασκήσουν τα καθήκοντα τους, εφόσον είναι εγγεγραμμένοι σε εκλογικό κατάλογο Δήμου ή Κοινότητας του Κράτους (άρθρο 69 παρ. 1 - Π.Δ/τος  96/2007 – Φ.Ε.Κ. 116 Α΄.)
ΙΙΙ) Επίσης στα ανωτέρω τμήματα ψηφοφορίας θα ψηφίσουν και οι άνδρες της φρουράς, σε περίπτωση που θα διατεθούν για την φύλαξη των εκλογικών τμημάτων, οι οποίοι δεν μπορούν να είναι περισσότεροι από τέσσερα (4) άτομα και εφόσον είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους ή στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του άρθρου 27 οποιασδήποτε εκλογικής περιφέρειας, που θα επικυρωθούν από το Πρωτοδικείο Ιωαννίνων κατ’ εφαρμογή των άρθρων 54 και 82 παρ. 5 και 6 του Π.Δ/τος 96/2007-Φ.Ε.Κ. 116/05-06-2007 τ. Α΄.

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker