Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΒράβευση Οξυώτισσας Ψυχής .... ετών 95

Βράβευση Οξυώτισσας Ψυχής .... ετών 95

ΠΡΟΣ το ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΟΞΥΑΣ

Κύριοι,

Στους Θρακομακεδόνες, εδώ και 30 χρόνια , υπάρχει ο Σύλλογος Γυναικών οι δραστηριότητες του οποίου δεν είναι τυπικά γράμματα του καταστατικού του. Αφορά στη μόρφωση και ανύψωση της Γυναίκας.

Αφετηρία σ΄αυτές τις δραστηριότητες είναι η επίγνωση του πόνου. Μια κι εμείς έχουμε περάσει και σεισμούς ... και καταποντισμούς... και πυρκαγιές!

oxya_afieromata_niki_03_sΗ αναφορά στις 14-15 Μαΐου της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Μητέρα και την Οικογένεια σηματοδοτεί για μας το όραμα της ελληνικής πραγματικότητας.

Μιας πραγματικότητας που έχουν χτίσει άνθρωποι από το παρελθόν, συνεχίζουν άνθρωποι σημερινοί κι μέλλει να την κληρονομήσουν άνθρωποι του μέλλοντος. Δηλαδή, αναφερόμαστε στην ελληνική ιστορία!

Στις μέρες ετούτες, χωρίς «κερδοσκόπους», βρήκαμε την ιστοσελίδα της Οξυάς Μαστοροχωρίων. Τη δική σας ιστοσελίδα. Βρήκαμε τη ζεστασιά των ανθρώπων σας. Το μεγαλείο των έργων σας.

Διαπιστώσαμε πόσο καλότυχη είναι η νεολαία σας που τους κληροδοτείτε αυτό το όραμα, το οποίο εμείς ψάχνουμε να κατοχυρώσουμε!

Στο πρόσωπο της γιαγιάς Νάσαινας βρήκαμε ένα από τα πρότυπα του «Ανθρώπου –Προσφορά».

Και γίναμε κι εμείς κοντά σας καλότυχοι γιατί ποθούμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε μια προσωπικότητα που ολόκληρη η ζωή της σηματοδοτεί την ελπίδα.

Γίναμε καλότυχοι γιατί ανακαλύψαμε την Ανδρονίκη Πορφύρη, μια από τις γυναίκες που γεννούν και γαλουχούν τη νεολαία του πρωταθλητισμού. Πάντοτε! Σε κάθε καιρό!

Θερμά παρακαλούμε, αφού δεχτείτε τα συγχαρητήριά μας γι αυτό που φαίνεσθε κι αυτό που επιδιώκετε να μείνετε- άτροτοι, όπως οι πέτρες στα μαστοροχώρια σας- δεχτείτε να μεσολαβήσετε ώστε σε μια σεμνή και ειδική εκδήλωση να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για τη μαγεία της, στη Μάνα των 95 χρόνων.

Αξιότιμε Πρόεδρε, κύριε Κώστα Λάζο,

Θα ήταν τιμή για μας να μεταβιβάσετε και στο Διοικητικό σας Συμβούλιο την πρόσκλησή μας, αλλά και στους συγχωριανούς σας, ώστε να παραβρεθούν σε αυτή την εκδήλωση, στις 14 Μαΐου 2010, ημέρα Παρασκευή και ώρα 8 το βράδυ, που θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας. Θερμές ευχαριστίες.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Εκπρόσωπος Τύπου                                                          Η Πρόεδρος

Ματίνα Λέτσα                                                                        Τασούλα Στεφανάτου

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker