Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΑποκριάτικες εκδηλώσεις στην Κόνιτσα 2011

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Κόνιτσα 2011

Τετάρτη 2 Μαρτίου - Party στη βάση του συλλόγου

apokries_konitsa2Η μουσική και το κέφι στο κόκκινο και εκεί που όλα ξεκινούν για το φετινό καρναβάλι στην Βάση του μαζί με τα άρματα που είναι έτοιμα να παρελάσουν θα γίνει και το ''party'' που θα δώσει μια γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στην κεντρική παρέλαση.
Dj , καρναβαλιστές και όσοι θέλουν να διασκεδάσουν θα βρίσκονται εκεί το βράδυ της τέταρτης από τις 21:00 για το μεγάλο party!!!

 

 

Σάββατο 5 Μαρτίου - Παραδοσιακός γάμος
Απόκριες 2009 Ένα από τα ποιο παλιά έθιμα ''ο γάμος'' θα αναπαρασταθεί έτσι όπως γινόταν στο καρναβάλι αφού πρωτοξεκίνησε μαζί με αυτό το 1979. Στις 10:00 το πρωί ντυμένοι παραδοσιακά καρναβαλιστές αυτήν τι φορά όμως μόνο άντρες όπως το λέει η παράδοση και το έθιμο ξεκινώντας σαν αφετηρία το Hotel Δένδρο θα φτάσουν στην κεντρική πλατεία και εκεί θα συναντήσουν την νύφη. Χορός και πανηγύρι θα ακολουθήσει με το πίτες τσίπουρο και κρασί να μοιράζονται σε όλους ...

 

Κυριακή 6 Μαρτίου μεσημέρι - Κεντρική Παρέλαση
Απόκριες 2009 Απόκριες 2009 Και την Κυριακή το Καρναβάλι ξεκινά στις 15:00 την παρέλαση του με πάνω από 200 καρναβαλιστές να πλαισιώνουν με διάφορα γκρουπ και θέματα τα άρματα και κινούμενα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης θα ξεσηκώσουν με την μουσική τις αταξίες και το κέφι όλη την πόλη στο πόδι!!!


Η μεγάλη παρέλαση θα τελειώσει στην κεντρική πλατεία εκεί οπού Dj και καρναβαλιστές θα δημιουργήσουν το μεγαλύτερο Party που θα κορυφωθεί το βράδυ της Κυριακής με το άναμμα τις φωτιάς την ρίψει πυροτεχνημάτων και την τελετή λήξης του Καρναβαλιού για το 2011.

 

Κυριακή 6 Μαρτίου βράδυ - Αναβίωση του εθίμου του Έλατου στην πάνω Κόνιτσα

Το αποκριάτικο έθιμο του Έλατου στην πάνω Κόνιτσα

Απόκριες 2009 Απόκριες 2009 Απόκριες 2009

 

 

 

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker