Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΔιεπιστημονική ημερίδα για την Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη

Διεπιστημονική ημερίδα για την Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη

Διεπιστημονική ημερίδα με θέμα: «Κτηματολόγιο, Ολοκληρωμένες Αποδόσεις και Πολιτική Γης ως Θεμέλια Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης για τις Ορεινές Περιοχές», θα πραγματοποιήσει το  Μετσόβιο Κέντρο Διεπιστημονικής Έρευνας (ΜΕ.Κ.Δ.Ε. του Ε.Μ.Π.) και το Ίδρυμα Ανάπτυξης του ΜΕ.Κ.Δ.Ε. του Ε.Μ.Π., σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ερευνών Κτηματολογίου και τη δεύτερη κατεύθυνση σπουδών του Διεπιστημονικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) του Ε.Μ.Π. «Περιβάλλον και Ανάπτυξη» με αντικείμενο το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη των Ορεινών Περιοχών. Η ημερίδα θα  γίνει την Παρασκευή 6 Απριλίου από τις 9:00 το πρωί ως τις 15:00 μ.μ. στη μεγάλη αίθουσα του ΜΕ.Κ.Δ.Ε. του Ε.Μ.Π., στις εγκαταστάσεις του Ε.Μ.Π. στο Μέτσοβο.


Θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν διεξοδικά οι Συλλογικές Διεπιστημονικές Μεταπτυχιακές Εργασίες των φοιτητών του Δ.Π.Μ.Σ., με τη διερεύνηση και τεκμηρίωση εναλλακτικών σεναρίων Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης του Δήμου Κόνιτσας.  


Η Διεπιστημονική Ημερίδα είναι ανοιχτή και θα είναι πολύτιμη η ουσιαστική συμμετοχή όλων των ευαίσθητων, ενεργών, συνειδητών και υπεύθυνων πολιτών και των πρωτοβουλιών και συλλογικοτήτων τους, που αγαπούν τον τόπο τους και παλεύουν για την Ολοκληρωμένη του Ανάπτυξη.

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker