Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΕπαναλειτουργία της κινητής μονάδας της Βιβλιοθήκης Κόνιτσας

Επαναλειτουργία της κινητής μονάδας της Βιβλιοθήκης Κόνιτσας

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κόνιτσας προχώρησε σε σύναψη προγραμματικής σύμβασης με τον  Δήμος Κόνιτσας και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κόνιτσας.

Η σύμβαση αφορά:
1. την κάλυψη των εξόδων λειτουργίας της κινητής μονάδας της Βιβλιοθήκης Κόνιτσας η οποία και θα επισκέπτετε με τακτικά δρομολόγια τα δανειστικά κέντρα του Δήμου στα απομεμακρυσμένα δημοτικά διαμερίσματα Κεφαλοχωρίου και Διστράτου και στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης
2 την οικονομική κάλυψη εκδηλώσεων που θα πραγματοποιεί η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κόνιτσας
 
Με την λειτουργία της κινητής μονάδας η Βιβλιοθήκη  Κόνιτσας στοχεύει στην υποστήριξη της εκπαιδευτικής πράξης στα δημοτικά σχολεία της πόλης και των ορεινών και απομεμακρυσμένων δημοτικών διαμερισμάτων. Η κινητή μονάδα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κόνιτσας θα επισκέπτεται τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κόνιτσας προσφέροντας υπηρεσίες βιβλιοθήκης και πληροφόρησης.
Το πρόγραμμα των επισκέψεων θα διαμορφώνεται με την συνεργασία των εκπαιδευτικών της σχολικής μονάδος. Οι επισκέψεις θα πραγματοποιούνται μία φορά τον μήνα  εκτός εάν συντρέχουν λόγοι
ακύρωσης του δρομολογίου λόγω καιρικών συνθηκών, σοβαρής βλάβης του αυτοκινήτου ή για άλλους σοβαρούς λόγους.
Η συνολική διάρκεια της προγραμματικής σύμβασης ορίζεται για χρονικό διάστημα από της υπογραφής της μέχρι και τον Ιούνιο του 2014.

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker