Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΤο Δημήτρη Σδούκο στηρίζει το ΚΚΕ για το Δήμο Κόνιτσας

Το Δημήτρη Σδούκο στηρίζει το ΚΚΕ για το Δήμο Κόνιτσας

Την ανάγκη να σπάσει ο λαός τα δεσμά της ΕΕ και της εξουσίας των μονοπωλίων που τον κρατούν αιχμάλωτο στην εκμετάλλευση, στην ανεργία, στη φτώχεια και να χαράξει το δρόμο για τη δική του κοινωνία και εξουσία, βροντοφώναξαν εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι στη συγκέντρωση του ΚΚΕ στα Γιάννενα, στο κλειστό γήπεδο Λιμνοπούλας, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Πριν από την ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα, ανακοινώθηκαν τα ονόματα υποψηφίων Δημάρχων σε επτά Δήμους στην Ήπειρο, τους οποίους υποστηρίζει το ΚΚΕ, όπως επίσης και τα ονόματα των υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών των Περιφερειακών Ενοτήτων.


- Περιφέρεια Ηπείρου: Όλυ Τσουμάνη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, δικηγόρος, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων.

- Αντιπεριφέρεια Ιωαννίνων: Γιώργος Πρέντζας, μέλος της Εργατικής Τομεακής Επιτροπής Ιωαννίνων του ΚΚΕ, νοσηλευτής, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ και του ΔΣ της ΠΟΕΔΗΝ.

- Αντιπεριφέρεια Άρτας: Βασίλης Ζιώβας, δημοτικός υπάλληλος, περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

- Αντιπεριφέρεια Πρέβεζας: Κώστας Κωτσαντής, μέλος του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, οικονομολόγος, περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

- Αντιπεριφέρεια Θεσπρωτίας: Γιάννης Παπαθεοδώρου, συνταξιούχος ΙΚΑ, γραμματέας της ΚΟ Ηγουμενίτσας.

- Δήμος Ιωαννιτών: Δημήτρης Τασιούλας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, ηλεκτρολόγος, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ, δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων.

- Δήμος Κόνιτσας: Δημήτρης Σδούκος, κτηνοτρόφος.

- Δήμος Άρτας: Κώστας Παπαϊωάννου, μέλος της Τομεακής  Επιτροπής Άρτας - Φιλιππιάδας του ΚΚΕ, συνταξιούχος τεχνικός της ΔΕΗ, δημοτικός σύμβουλος Άρτας.

- Δήμος Πρέβεζας: Γιάννης Νόβας, μέλος της Τομεακής  Επιτροπής Πρέβεζας - Λευκάδας του ΚΚΕ, συνταξιούχος γιατρός, μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας.

- Δήμος Ηγουμενίτσας: Δώρης Δήμας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, έμπορος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας.

- Δήμος Ζίτσας: Σωτήρης Μανούσης, μέλος της Εργατικής Τομεακής Επιτροπής Ιωαννίνων του ΚΚΕ, οικοδόμος, μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου Οικοδόμων Ιωαννίνων.

- Δήμος Βορείων Τζουμέρκων: Τασία Κίτσου, αντιπρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, οργανωτική γραμματέας του ΔΣ του ΕΚ Ιωαννίνων.

- Δήμος Δωδώνης: Αναστάσιος Τόκας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, δάσκαλος, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών.

Διαβάστε εδω την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker