Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΞεκίνησε τις στειρώσεις αδέσποτων η Φιλοζωική Κόνιτσας

Ξεκίνησε τις στειρώσεις αδέσποτων η Φιλοζωική Κόνιτσας

Την πρώτη στείρωση πραγματοποίησε η Φιλοζωική Κόνιτσας με χρήματα από δωρεές φιλόζωων .

Η αδέσποτη σκυλίτσα της φωτογραφίας μετά την στείρωση της βρήκε στέγη και φιλοξενείται σε οικογένεια της Κόνιτσας.


Η Φιλοζωική Κόνιτσα ξεκίνησε πρόσφατα την λειτουργία της και στηρίζεται οικονομικά στις συνδρομές των μελών της και σε εκδηλώσεις ενίσχυσης που πραγματοποιεί, όπως το χριστουγεννιάτικο παζάρι  στην πλατεία της Κόνιτσας τον Δεκέμβριο του 2015.

Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 29 αδέσποτα ζώα εκ των οποίων τα 15 είναι κουτάβια ηλικίας 2 μηνών. Τα ζώα φιλοξενούνται προσωρινά σε στεγασμένο χώρο που πρόσφερε συμπολίτης μας για να περάσουν το χειμώνα ενώ πριν φιλοξενούνταν σε αντίστοιχο υπαίθριο χώρο, προσφορά επίσης Κονιτσιώτη φιλόζωου.


Η ανάγκη για βοήθεια είναι μεγάλη τόσο σε εθελοντές για την συντήρηση και την φροντίδα των ζώων, όσο και σε υλικά όπως εμβόλια, αντιπαρασιτικά και τροφές.
Κύριο ζήτημα για την σωστή λειτουργία της Φιλοζωικής Κόνιτσας είναι να βρεθεί μόνιμος χώρος για την φιλοξενία των αδέσποτων.
Για αυτό τον σκοπό η Φιλοζωική Κόνιτσας καλεί όποιον μπορεί να βοηθήσει στην ανεύρεση κατάλληλου χώρου να επικοινωνήσει άμεσα
Παράλληλα η Φιλοζωική Κόνιτσας βρίσκετε σε επαφή με τον Δήμο Κόνιτσας ο οποίος έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να στηρίξει την προσπάθεια.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Φιλοζωική Κόνιτσας
Από την σελίδα της στο facebook: https://www.facebook.com/Love-any-animal

και στο τηλέφωνο: 694 593 5684

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker