Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΑντιρατσιστική συγκέντρωση στην Κόνιτσα την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Αντιρατσιστική συγκέντρωση στην Κόνιτσα την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καλεί τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, τις δημοτικές αρχές, τους συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς φορείς να συμμετάσχουν ενεργά στην αντιρατσιστική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Κόνιτσα την Κυριακή 31 Μαρτίου, στις 11:00 π.μ.

Σκοπός της συγκέντρωσης,  είναι η καταδίκη του ρατσισμού και των φασιστικών μεθόδων που αυτός χρησιμοποιεί, επιχειρώντας να επιβάλει την ξενοφοβία και τη μισαλλοδοξία.

 

Το κάλεσμα του Συλλόγου:

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

μετά τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα στην Κόνιτσα, όπου κουκουλοφόροι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν φιλοξενούμενα προσφυγόπουλα, ο Σύλλογος των μελών ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σάς καλεί να αντιδράσουμε οργανωμένα και αποφασιστικά, συμμετέχοντας στην αντιρατσιστική εκδήλωση που διοργανώνεται στην ΚΟΝΙΤΣΑ, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ.

Σκοπός της συγκέντρωσης είναι η καταδίκη του ρατσισμού και των φασιστικών μεθόδων που αυτός χρησιμοποιεί επιχειρώντας να επιβάλει την ξενοφοβία και τη μισαλλοδοξία.

Καλούμε:

  • Όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας και ειδικώς τους συναδέλφους που συμμετέχουν στην εκπαίδευση των προσφυγόπουλων
  • Τον Πρύτανη και τις πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου μας

καθώς και

Τις δημοτικές αρχές , τους συνδικαλιστικούς φορείς και τους οικείους συλλόγους να σταθούν αλληλέγγυοι σε όσους βιώνουν τον ρατσισμό και να συμμετάσχουν ενεργά στην εκδήλωση καταδίκης των βάναυσων επιθέσεων στην Κόνιτσα.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, ώρα 11 π.μ. στην Κόνιτσα δίνουμε μια ισχυρή απάντηση στον ρατσισμό και τον φασισμό.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker