Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΔημοτικές Εκλογές 2019 - Οι ανακοινώσεις των συνδυασμών στο Δήμο Κόνιτσας για τα αποτελέσματα των εκλογών της πρώτης Κυριακής

Δημοτικές Εκλογές 2019 - Οι ανακοινώσεις των συνδυασμών στο Δήμο Κόνιτσας για τα αποτελέσματα των εκλογών της πρώτης Κυριακής

Aντιμέτωποι θα βρεθούν την ερχόμενη Κυριακή ο σημερινός δήμαρχος Ανδρέας Παπασπύρου και Νίκος Εξάρχου

 

  1. Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ 1.962     (37,02%) - Έδρες: 8
  2. ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΞΑΡΧΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1.760   (33,21%) - Έδρες: 7
  3. Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΩ ΣΠΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1.230    (23,21% )  - Έδρες: 5  
  4. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΣΔΟΥΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 348     (6,57%)  -  Έδρες: 1

Ααναλυτικά: Δημοτικές Εκλογές 2019 - Τα αποτελέσματα στο Δήμο Κόνιτσας (2019 & 2014)

 

Οι ανακοινώσεις:


“ Ο τόπος μας Μπροστά” στο Δήμο Κόνιτσας

 

Πηγή:https://www.facebook.com

 

 

 

"Ανασυγκρότηση - Αναγέννηση" στο Δήμο Κόνιτσας

Πηγή: https://www.facebook.com/ANASYGROTHSH.ANAGENNHSH/

 

 

 

“Ο Τόπος που θέλω να ΖΩ” στο Δήμο Κόνιτσας

Ανακοίνωση
 
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους συνδημότες, που μας εμπιστεύθηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Ευχαριστούμε όλους αυτούς που έκριναν ότι είχαμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προτάσεων, στοχεύσεων και σχεδιασμών για την αναπτυξιακή προοπτική του δήμου μας.
 
Το ποσοστό που συγκέντρωσε και τα πρόσωπα που εξέλεξε η Δημοτική Κίνηση Πολιτών Κόνιτσας “Ο Τόπος που θέλω να ΖΩ” δίνουν ένα αίσθημα ελπίδας για το μέλλον του τόπου, καθώς αποδεικνύεται ότι υπάρχει μια σημαντική μερίδα πολιτών που ψηφίζει με κριτική σκέψη, μακριά από κομματικά, συντεχνιακά και προσωπικά συμφέροντα.
 
Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία είναι μια βαθιά πολιτική πράξη ευθύνης.
Πιστοί στις δημοκρατικές αρχές που πρεσβεύουμε, σεβόμενοι την ελεύθερη βούληση των πολιτών δεν πρόκειται να κάνουμε υποδείξεις σε όλους όσους μας ψήφισαν για το ποιον πρέπει να ψηφίσουν στο δεύτερο γύρο.
 
Η Κόνιτσα επέλεξε από ποιον θέλει να διοικηθεί την προηγούμενη Κυριακή, την επόμενη με την κατά συνείδηση ψήφο της, επιλέγει μόνο το πρόσωπο του Δημάρχου.
 
Για τη Δημοτική Κίνηση Πολιτών Κόνιτσας
Ο επικεφαλής
 
Σπανός Βασίλης

Πηγή: https://www.facebook.com/toposnazo/

Λαϊκή Συσπείρωση Κόνιτσας – Δήλωση του Τάκη Σδούκου για το αποτέλεσμα των εκλογών και τη στάση στο δεύτερο γύρο

Ευχαριστούμε όλες και όλους που μας τίμησαν και συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο  της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Κόνιτσας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, αλλά και τους νέους, τις νέες που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στο ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε  όλες τις κάλπες.

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι ήταν μια σύνθετη εκλογική μάχη που κυριάρχησε η προσπάθεια τεχνητής πόλωσης και ψεύτικων διλημμάτων, για το «νέο» ενάντια στο «παλιό», την «αλλαγή σελίδας» και την «οπισθοδρόμηση». Ήταν μια μάχη που προσπαθούσε να κρύψει ότι η πραγματική διαφορά ήταν η στήριξη στο συνδυασμό της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Μάχη που στόχο είχε – και σε ένα βαθμό το κατάφερε- να εγκλωβίσει τα λαϊκά στρώματα σε «μια από τα ίδια», σε διαφορετικά ψηφοδέλτια τα οποία όμως δεν έχουν να προτείνουν τίποτα διαφορετικό από τη διαχείριση της φτώχειας για τα λαϊκά στρώματα, τις υποστελεχωμένες υπηρεσίες, την ανταποδοτική δράση και τις ιδιωτικοποιήσεις.

Την Κυριακή έχουμε ττο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών.  Δηλώνουμε ότι δεν θα υποκύψουμε στο δίλημμα ποιος είναι το «μικρότερο κακό». Αυτή η λογική έχει δοκιμαστεί επανειλημμένα και έχει αποδειχθεί πάντα ότι το εμφανιζόμενο μικρότερο κακό είναι είτε εξίσου είτε χειρότερο από το προηγούμενο κακό. Εκφράζουμε την αντίθεσή μας με οποιονδήποτε τρόπο στην κάλπη (λευκό ή άκυρο). Άλλωστε το στοίχημα δεν είναι μόνο «ποιος δήμαρχος», αλλά και πόσο δυνατή Λαϊκή Αντιπολίτευση.

Μπροστά στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, καλούμε όλες και όλους που μας ψήφισαν στην Περιφέρεια, στους Δήμους, στην Ευρωβουλή, μα και όσους, την προηγούμενη Κυριακή,  δίστασαν να κάνουν το βήμα τώρα να προχωρήσουν πιο αποφασιστικά και με την ψήφο τους να ενισχύσουν το ΚΚΕ, γιατί πρώτα και κύρια αυτό ανταποκρίνεται στο συμφέρον τους, αλλά και τιμά όσες και όσους αγωνίστηκαν και έχυσαν το αίμα τους για μια δίκαιη και ειρηνική κοινωνία.

Τάκης Σδούκος

Πηγή:https://lskonitsas.wordpress.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker