Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΔημοτικές Εκλογές 2019 - Ανάρτηση του Βασίλη Σπανού για τις εκλογές και το αποτέλεσμα της 2ης Κυριακής

Δημοτικές Εκλογές 2019 - Ανάρτηση του Βασίλη Σπανού για τις εκλογές και το αποτέλεσμα της 2ης Κυριακής

Φίλες και φίλοι, καταρχάς θα ήθελα να συγχαρώ τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κόνιτσας Νίκο Εξάρχου και να του ευχηθώ καλή θητεία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του.

Κατά δεύτερο να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με τη ψήφο τους στις εκλογές της 26ης Μαΐου και να τους διαβεβαιώσω ότι θα σταθούμε επάξια και με έντονο αίσθημα ευθύνης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Να ευχαριστήσω επίσης όλους τους υποψηφίους και τους συνεργάτες μου, για τη στήριξη και τη βοήθειά τους.

Κάναμε τον εκλογικό μας αγώνα με ήθος και αξιοπρέπεια, παρουσιάζοντας δράσεις και προτάσεις άμεσα υλοποιήσιμες για την αναστροφή της πορείας του τόπου μας. Έναν αγώνα όμως που σαφώς δε δικαιώθηκε. Ως επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Κόνιτσας “Ο Τόπος που θέλω να ΖΩ” αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Ο απολογισμός αυτής της αποτυχίας θα γίνει θεσμικά στα όργανα της παράταξης και εκεί θα παρθούν και όποιες αποφάσεις πρέπει. Δε θα γίνει στα καφενεία όπως κάποιοι έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν και σίγουρα δε θα καθορίσουν αυτοί το μέλλον της παράταξης και ας καθόρισαν το αποτέλεσμα των εκλογών με την ύπουλη στάση τους. Προσωπικά το οφείλω στους 1230 συνδημότες μου και θα είμαι παρών στην επόμενη δημοτική περίοδο παρά τα όσα ανυπόστατα διαδίδονται.

Τέλος να τονίσω προς κάθε κατεύθυνση πως η παράταξή μας δεν ήρθε σε καμία συμφωνία με κανέναν ενόψει της 2ης Κυριακής. Είναι γνωστό ότι είμαστε υπέρ των συνεργασιών αλλά όταν αυτές προκύψουν από προγραμματική σύγκλιση απόψεων και πολιτικών αρχών και όχι απλώς με το μοίρασμα κάποιων θέσεων αντιδημάρχων.

Δεν ενδιαφέρει κανέναν από εμάς η “καρέκλα”…

 

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker