Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΕκδήλωση για την κυκλοφοριακή αγωγή

Εκδήλωση για την κυκλοφοριακή αγωγή

Στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Κόνιτσας και στα πλαίσια του προγράμματος του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσφύγων πραγματοποιήθηκε στις 29-7-2009 ενημερωτική εκδήλωση με θέμα : «Κυκλοφοριακή Αγωγή», από το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων. Στην εκδήλωση εισηγητής ήταν ο Υπαστυνόμος του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων Επαμεινώνδας Ζήκος.

Στην εκδήλωση αναλύθηκαν οι λόγοι των τροχαίων ατυχημάτων, καθώς και οι τρόποι συμπεριφοράς μας κατά την κυκλοφορία μας στους δρόμους. Παρουσιάστηκε ταινία με ατυχήματα και οδηγίες για την κυκλοφοριακή αγωγή.

Με το παρόν επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον  Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων κ. Ανδρέα Παπιγκιώτη για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας για ενημέρωση των ανηλίκων προσφύγων, που φιλοξενούμε στο Κέντρο μας, καθώς και στον παραπάνω αναφερόμενο αξιωματικό εισηγητή.

Παρόμοιες εκδηλώσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν και στο άμεσο μέλλον, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των φιλοξενούμενων ανηλίκων αλλοδαπών με διάφορα θέματα.


Πηγή: Νέοι Αγώνες Ηπείρου

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker