Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΑθλητισμόςΈπιασαν κορυφή Μικρασιάτες και Κόνιτσα

Έπιασαν κορυφή Μικρασιάτες και Κόνιτσα

  Τι κι αν ξεκίνησαν το πρωτάθλημα της Α' ερασιτεχνικής με -2 βαθμούς, οι Μικρασιάτες κατάφεραν μέσα σε 4 αγωνιστικές να κατακτήσουν την κορυφή της βαθμολογίας έχοντας για συγκάτοικο την Πίνδο Κόνιτσας, η οποία φιλοδοξεί να επιστρέψει άμεσα στη Δ' Εθνική. Βέβαια, οι μεν Μικρασιάτες έχουν δύο νίκες στα χαρτιά (Καλπάκι-Κουκλέσι), η δε Κόνιτσα μία νίκη (Κουκλέσι). Την πρώτη της ήττα γνώρισε η Λαψίστα, η οποία υπέκυψε για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα 4 ημερών μέσα στην Πλατανιά. Η πρώτη ήταν για το κύπελλο ερασιτεχνών και η δεύτερη για το πρωτάθλημα.

Στον Α' όμιλο της Β' ερασιτεχνικής, επικεφαλής της βαθμολογίας τέθηκε ο Αγροτικός Αστέρας που κέρδισε την Πεντέλη με 1-2 και ακολουθούν από κοντά Βελισσάριο και Καμποχώρια. Το Βελισσάριο νίκησε με το εντυπωσιακό 1-4 τις Καρυές, ενώ η ΑΕΚ απώλεσε βαθμούς με το 2-2 με τους Αμπελόκηπους.

Στον Β' όμιλο την κούρσα οδηγούν Κοσμηρά και Ηλιόκαλη, αν και αμφότερες είχαν βαθμολογικές απώλειες στην προσπάθεια για το 5 στα 5. Η Κοσμηρά απέσπασε ισοπαλία από το Θεριακήσι, ενώ η Ηλιόκαλη παραχώρηση οδυνηρή ισοπαλία στην Δαφνούλα. 

Πηγή: SuperFM

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker