Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΑθλητισμόςΠρεμιέρα κάνει και η Γ’ ερασιτεχνική

Πρεμιέρα κάνει και η Γ’ ερασιτεχνική

  Επιστροφή στα γήπεδα για τις ομάδες της Γ' ερασιτεχνικής κατηγορίας μετά από την απραξία του καλοκαιριού και της αρχής του φθινοπώρου. 28 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους θα διεκδικήσουν τα συνολικά 6 εισιτήρια που οδηγούν στη Β' ερασιτεχνική.

Δήλωση συμμετοχής έχει υποβάλλει φέτος μια νέα ομάδα, ο Α.Ο. Σταυρακίου 2009, ενώ επανακάμπτει ο Σταυραετός Συρράκου μετά από δύο χρόνια απραξίας. Θυμίζουμε ότι ενώ είχε παραμείνει στη Δ' Εθνική την περίοδο 2006-2007, την επόμενη περίοδο δεν δήλωσε συμμετοχή σ' αυτό το πρωτάθλημα, αλλά προτίμησε να συμμετάσχει στην Α' ερασιτεχνική, όπου τελικά ούτε εκεί κατέβασε ομάδα, υποβιβάστηκε στη Β' ερασιτεχνική, πάλι δεν συμμετείχε την περίοδο 2008-2009 και φέτος η ομάδα κάνει ένα νέο ξεκίνημα με έδρα το γήπεδο της ΕΠΣΗΠ.

Στην Α' ερασιτεχνική το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους πρωτοπόρους Μικρασιάτες και Πίνδο Κόνιτσας. Η ΑΕΜ υποδέχεται το Χαροκόπι σήμερα Σάββατο στις 16:00 και η Κόνιτσα την Α.Ε. Γιάννενα την Κυριακή στο Εθνικό Στάδιο της ακριτικής κωμόπολης.

Στον Α' όμιλο της Β' ερασιτεχνικής ήδη ξεχώρισε ένα πρώτο γκρουπ 4 ομάδων που θα παλέψει για την άνοδο, αν και είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα. Στα σημαντικότερα ματς, το Βελισσάριο θα παίξει εκτός έδρας με τη δυνατή ομάδα των Αμπελοκήπων και τα Καμποχώρια επίσης εκτός έδρας με την Ζωοδόχο.

Στον Β' όμιλο η Ηλιόκαλη αγωνίζεται σήμερα εκτός έδρας με τον Μαβίλη και η Κοσμηρά υποδέχεται στην έδρα της το Κουτσελιό. Οι δύο πρωτοπόρες ομάδες που μοιράζονται την κορυφή με 13 βαθμούς θα επιχειρήσουν να διευρύνουν λίγο ακόμα τη διαφορά τους από το Ανήλιο (έχει 12 βαθμούς), το οποίο δοκιμάζεται στην Κόντσικα (10 β.)

Το αναλυτικό πρόγραμμα των 2 ομίλων της Γ' Ερασιτεχνικής

Σάββατο, ώρα 16:00

Μπισδουνάκι-Γραμμένο

Ανάργυροι-Μάρμαρα

Πετσάλι-Ζίτσα

Γεννάδιος-Ρωμανό

 

Κυριακή, ώρα 11:00

Περίβλεπτος-Σταυράκι 2009

Δαβάκης-Κληματιά

Βαρυάδες-Βοτονόσι

Αετοράχη-Σερβιανά

Συρράκο-Λάκκα Σούλι

 

Κυριακή, ώρα 16:00

Καρίτσα-Πωγωνάτος

Πρωτόπαπα-ΠΑΟ Κόνιτσας

Εθνικός Ι.-Περιστέρι

Αμπελιά-Μαντείο

Πήγασος-Χρυσοβίτσα 

Πηγή: SuperFM

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker