Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΑθλητισμόςΚρύβουν «παγίδες» οι έξοδοι Μικρασιατών και Κόνιτσας

Κρύβουν «παγίδες» οι έξοδοι Μικρασιατών και Κόνιτσας

  Με τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α' Ερασιτεχνικής κατηγορίας και οι δύο πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα, Μικρασιάτες και Κόνιτσα, δοκιμάζονται σε δύο δύσκολες έδρες που κρύβουν «παγίδες» για κάθε αντίπαλο.

Οι Μικρασιάτες θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Θύελλα Κατσικά που δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα, αλλά το ηχηρό 0-8 επί του Κάστρου την προηγούμενη αγωνιστική οπωσδήποτε δημιουργεί ένα επιπρόσθετο άγχος για το αν «ξύπνησε» από το λήθαργο η ομάδα του Δήμου Παμβώτιδας. Δυσκολίες, όμως, κρύβει και η έξοδος της Κόνιτσας στην Πλατανιά, η οποία ως τώρα έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα της, έστω κι αν κερδίζει με το ισχνό 1-0. Επομένως και οι δύο ομάδες θα χρειαστεί να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή για να συνεχίσουν με νικηφόρα αποτελέσματα.

Σε παραπάτημα των δύο παραπάνω προσδοκά η Θύελλα Ελεούσας και ταυτόχρονα σε δική της νίκη σ' ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που πρόκειται να δώσει στην Λαψίστα επί μίας επίσης φιλόδοξης ομάδας, αν και νεοφώτιστης φέτος στην Α' Ερασιτεχνική.

Στη Β' Ερασιτεχνική, το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό του Α' Ομίλου ανάμεσα σε Βελισσάριο και Α.Ε. Καμποχωρίων. Οι «πράσινοι» έχοντας υποστεί ήττα σοκ την περασμένη Τετάρτη από τη Ζωοδόχο με 0-1 δεν θέλουν καν να σκέφτονται ότι υπάρχει ενδεχόμενο να υποστούν δεύτερη συνεχόμενη απώλεια στην έδρα τους, από την άλλη μεριά τα Καμποχώρια πηγαίνουν στο ματς για να διατηρήσουν την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα.

Στον Β' όμιλο της Β' ερασιτεχνικής λείπει το μεγάλο ντέρμπι κι έτσι το Ανήλιο με την Κοσμηρά λογικά θα συνεχίσουν να φιγουράρουν στην κορυφή στρέφοντας το ενδιαφέρον τους στα ματς που θα γίνουν εμβόλιμα την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου.

  Πηγή: SuperFM

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker