Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΑθλητισμόςΔύο ντέρμπι «φωτιά» στην Α’ ερασιτεχνική

Δύο ντέρμπι «φωτιά» στην Α’ ερασιτεχνική

Αγωνιστική να την... «πιεις στο ποτήρι» στην Α' Ερασιτεχνική με τις τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας να κοντράρονται μεταξύ τους σε ντέρμπι που κόβουν την ανάσα και κρίνουν πολλά για την πορεία του πρωταθλήματος. Αμφότερα θα διεξαχθούν την Κυριακή στις 15:00, με την Θύελλα Ελεούσας να δοκιμάζεται στο Ασβεστοχώρι και τους Μικρασιάτες να υποδέχονται την Πίνδο Κόνιτσας.

Η μεγάλη μάχη που κλέβει την παράσταση είναι αναμφισβήτητα το ντέρμπι του Ασβεστοχωρίου, όπου η Ελεούσα καλείται να σπάσει την έδρα του αντιπάλου της, όχι απλά για να μείνει στην κορυφή, αλλά και για να διευρύνει την απόσταση από τον 2ο .

Αναλογικά τα ίδια ισχύουν και στο άλλο ντέρμπι, όπου Μικρασιάτες και Κόνιτσα θέλουν να εκμεταλλευτούν τυχόν στραβοπάτημα Ελεούσας και Ασβεστοχωρίου για να πλησιάσουν στις πρώτες θέσεις. Βέβαια, μεσοβδόμαδα η Κόνιτσα έχασε μοναδική ευκαιρία να πιάσει στον 1 βαθμό την Ελεούσα, αφού στο εξ' αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης με τη Βουνοπλαγιά κρατούσε στα χέρια της τη νίκη ως το 95ο λεπτό, όμως ένα εξαιρετικό γκολ του Κουκουθάκη τη «φρέναρε» απότομα.

Στα ματς της Β' ερασιτεχνικής και συγκεκριμένα στον Α' Όμιλο, τα Καμποχώρια έχουν μία ακόμα ευκαιρία να κρατηθούν κοντά στις προνομιούχες θέσεις της ανόδου, αρκεί να καταφέρουν να κερδίσουν στην έδρα τους την πρωτοπόρο Κρύα. Ευκολότερο θα είναι το έργο του 2ου της βαθμολογίας, Βελισσαρίου, που την Πέμπτη γιόρτασε τα 30 χρόνια παρουσίας του στο τοπικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Χρ. Νάσιου αγωνίζεται στο νησάκι με τον Αετό Νήσου.

Στον Β' Όμιλο, η Ηλιόκαλη και το Μέτσοβο αναμένεται να προσθέσουν άλλους 3 βαθμούς στο βαλάντιό τους, αν αποδειχτούν προσεκτικοί στις αναμετρήσεις με την Κοσμηρά και τη Δαφνούλα αντίστοιχα.

Στη Γ' ερασιτεχνική, μπορεί να μην υπάρχουν ντέρμπι μεταξύ πρωτοπόρων, ωστόσο ενδιαφέρουσα προμηνύεται η αναμέτρηση Περιβλέπτου-Πωγωνάτου, με τους γηπεδούχους να θέλουν να εδραιωθούν στην κορυφή και τους φιλοξενούμενους να κυνηγάνε να μπουν στην προνομιούχο τριάδα.

Αντίθετα, στον Β' όμιλο υπάρχει ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ρωμανό και Βαρυάδες, με τους Βαρυάδες να φιλοδοξούν να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα κόψει βαθμούς από το Ρωμανό. 

Πηγή: SUPERFM

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker