Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΑθλητισμόςΘύελλα Κατσικά-Πίνδος Κόνιτσας 1-3

Θύελλα Κατσικά-Πίνδος Κόνιτσας 1-3

Σε ανοδική πορεία η Πίνδος

Τρεις ακόμη βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό της Κόνιτσα που επικράτησε της Κατσικάς με 1-3. Έτσι ανέβηκε αισθητά στον βαθμολογικό πίνακα και δείχνει πιο έτοιμη για τους ημιτελικούς του κυπέλλου ερασιτεχνών που είναι και ο μεγάλος στόχος.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, πέτυχαν σχετικά νωρίς το γκολ (15΄) με τον Βλαχογιώργο, ενώ από εκεί και μετά είχαν δύο ευκαιρίες, τις οποίες δεν τις μετουσίωσαν σε γκολ.
Στην επανάληψη όμως η Πίνδος ήταν πιο ενεργητική, ανέβασε στροφές και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 51΄ με εκτέλεση φάουλ του Ντρίκου. Στο 58΄ πάλι με εκτελεστή τον Ντρίκο, η Κόνιτσα μπήκε μπροστά στο σκορ με 1-2, ενώ στο 82΄ ο Κίτσιος με ατομική ενέργεια από αριστερά μπήκε στην μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λώλα, κάνοντας το τελικό 1-3.
Διαιτήτευσε ο κ. Κατσικογιάννης (Θανάσης - Παπαλαζάρου).
ΚΑΤΣΙΚΑ: Γεωργούλας (50΄ λ.τρ. Λώλας), Γεωργούλης, Χαρατσής, Αποστόλου, Κατέρης, Χαλίάσος, Βλαχογιώργος (80΄ Κοκκιόπουλος), Βαρτζιώτης Β., Σίδερης, Μήτσης, Στέφος.
ΚΟΝΙΤΣΑ: Καϊσίδης, Βλάχος Π., Βλάχος Χ., Βλάχος Π.Δ., Ντρίκος, Πατσιούρας, Μάρκος (30΄ λ.τρ. Κίτσιος), Ράγγας (25΄ λ.τρ. Τσιτσολι), Σιώτας (60΄ Ανδρέου), Μουρεχίδης, Σπανός.

 

Αποτελέσματα:  22ης αγωνιστικής:

Κόντσικα-Βελισσάριο 1-0
Προοδευτική Περάματος-Σερβιανά 1-1
Ροδοτόπι-ΑΕ Μικρασιατών 3-1
Ατρόμητος-Χαροκόπι 3-2
Κάστρο-Καλπάκι 1-1
ΠΑΟ Κρύας-Λαψίστα 3-0
Θύελλα Κατσικά-Πίνδος Κόνιτσας 1-3
Θύελλα Ελεούσας-Πεδινή 2-0

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 18:00

 

Πηγή: sportsioannina / passports
Κουτσελιό-Ανατολή

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker