Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΑθλητισμόςΚύπελλο Ερασιτεχνών - Η Κόνιτσα επικράτησε 0-2 μέσα στους Μικρασιάτες

Κύπελλο Ερασιτεχνών - Η Κόνιτσα επικράτησε 0-2 μέσα στους Μικρασιάτες

Το πρώτο βήμα-άλμα για τον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών έκανε σήμερα η Κόνιτσα όπου στον πρώτο ημιτελικό επικράτησε 0-2 μέσα στους Μικρασιάτες παίρνοντας έτσι σημαντικό προβάδισμα για τον επαναληπτικό που θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου στην Κόνιτσα.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα μέτριο παιχνίδι,δυνατό με την Κονιτσα να καταφέρνει να παίρνει το προβάδισμα στο σκορ με τον Σπανό.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ήταν καλύτερος με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και τις δυο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες η μεν Μικρασιάτες για να ισοφαρίσουν, η δε Κόνιτσα για να κάνει το 0-2, το οποίο και τελικά πέτυχε μετά από μια αντεπίθεση με τον Ανδρέου την στιγμή που οι παίκτες της ΑΕΜ ήταν μπροστά για να ισοφαρίσουν.

Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει στο τερματοφύλακα της Κόνιτσας Σταύρο Καισίδη ο οποίος πραγματοποίησε, όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα του, καταπληκτικές αποκρούσεις και μεγάλο μέρος της νίκης ανήκει σε αυτόν.

Φάσεις-Γκολ

32' εκτέλεση φάουλ του Δημόπουλου, ο Πατσούρας έκανε την κεφαλιά η μπάλα έφτασε στον Σπανό που δεν μπόρεσε από κοντά να την σπρώξει στα δίχτυα.

36' ΓΚΟΛ για τον Κόνιτσα όταν ο Δημόπουλος εκτέλεσε φάουλ, οι αμυντικοί της ΑΕΜ δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν την μπάλα αυτή έφτασε στον Σπανό που με σουτ έκανε το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

54' εκτέλεση κόρνερ από τον Ναβρούζογλου κεφαλιά του Δρόσου απέκρουσαν επάνω στην γραμμή οι αμυντικοί.

66' εκτέλεση φάουλ του Δημόπουλου η μπάλα έφατσε στον Σπανό που από καλή θέση την έστειλε άουτ.

77' σέντρα του Βλάχου Χ. η μπάλα έφτασε στον Ντρίκο που βγήκε απέναντι από τον Χρυσοτσόμου αλλά πλάσαρε άουτ.

86' εκτέλεση φάουλ του Ναβρούζογλου ο Καισίδης κάνει καταπληκτική απόκρουση με το ένα χέρι.

87' ΓΚΟΛ για την Κόνιτσα που βγήκε σε αντεπίθεση ο Κίτσος έκανε την σέντρα και ο Ανδρέου σε κενή εστία έκανε το 0-2.

88' αποβάλλεται με η κίτρινη κάρτα ο Πατσούρας.

91' σουτ του Γιωτίτσα αποκρούει την μπάλα ο Καισίδης.

93' σουτ του Γιαννάκη και πάλι ο Καισίδης αποκρούει την μπάλα.

Διαιτησία: Μάντζιος (Παπαδημητρίου-Θανασιάς).

Μικρασιάτες: Χρυσοστόμου, Τσόκας (80' Αλεξίου), Γιωτίτσας, Ναυρόζογλου Σ., Δρόσος, Δερμιτζόγλου, Ναυρόζογλου Ι., Ανανιάδης (89' Ναυρόζογλου Α.), Μαργώνης, Ναβρούζογλου, Γιαννάκης.

Κόνιτσα: Καισίδης, Βλάχος Χ., Ράγγας, Βλάχος Π., Σπανός, Πατσούρας, Κίτσος, Βλάχος Π.,Σιώτας (73' Ντρίκος), Δημόπουλος (89' Μουρεχίδης), Γιάτσε (55' Ανδρέου).

Πηγή:passports.gr/ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker