Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΑθλητισμόςΣωτήρης Τριανταφυλλίδης: «Θα κερδίσει όποιος βρεθεί σε καλύτερη μέρα»

Σωτήρης Τριανταφυλλίδης: «Θα κερδίσει όποιος βρεθεί σε καλύτερη μέρα»

«Την Ανατολή τη θεωρούμε από τις πιο ιστορικές ομάδες που πρόσφεραν και στο ερασιτεχνικό και στη Δ' και ήταν πάντα άξιοι εκπρόσωποι του Νομού μας. Αύριο είναι γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και το αποτέλεσμα θα είναι δευτερεύον. Όχι ότι δεν θέλουμε το κύπελλο, αλλά ειδικά φέτος φτάσαμε σ' έναν τελικό.

Εμείς είχαμε χρόνια να πάμε και ήταν στόχος μας αυτός ο θεσμός. Τα προβλήματα που προέκυψαν δεν ήταν εύκολο να αντιμετωπιστούν, αλλά προχωρήσαμε και φτάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα.

Αυτό που έχει προκύψει τα τελευταία 2-3 χρόνια είναι ο αποπροσανατολισμός των παιδιών, που είναι άνεργα δεν ξέρουν τι θα κάνουν την επόμενη μέρα. Από εκεί και πέρα μόνιμο πρόβλημα είναι το οικονομικό. Είμαι 6 χρόνια πρόεδρος στην Κόνιτσα και δεν πήρα καμία επιχορήγηση. Το ενδιαφέρον των ανθρώπων να πλαισιώσουν μια διοίκηση λιγοστεύει κι αυτό.

Ο κόσμος επιστρέφει βέβαια στα γήπεδα, βλέπουμε κόσμο, εμάς πάντα μας υποστήριζε ο κόσμος μας, γιατί είμαστε ακριτική περιοχή και γιατί για τον κόσμο είναι διασκέδαση και εκτόνωση το γήπεδο».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Α' ερασιτεχνικής σχολίασε: «Είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, αλλά εμείς δεν τα καταφέραμε φέτος να είμαστε σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Με κάποιες ενισχύσεις τον Ιανουάριο πιστεύουμε για το καλύτερο. Σίγουρα πρόβλημα να μείνουμε στην κατηγορία δεν θα έχουμε. Αποσυντονιστήκαμε λόγω κυπέλλου ίσως σ' ένα σημείο του πρωταθλήματος, αλλά θα τα δώσουμε όλα ως το τέλος».

Για τη συμπαράσταση του κόσμου που θα έχει η Κόνιτσα στον τελικό της Τετάρτης: «Θα έρθει ένα λεωφορείο, αλλά και πολλά ΙΧ. Επίσης, πολλοί Κονιτσιώτες είναι και στα Γιάννενα. Και η Ανατολή έχει κάνει κινητοποίηση και πιστεύω ότι θα είναι μια γιορτή.

Το φαβορί είναι η Ανατολή, πρέπει όμως να το αποδείξει και στο γήπεδο. Όποιος είναι στην καλύτερη μέρα θα κερδίσει. Σημασία έχει να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Και για την προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα να βρίσκεται σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο: «Εμείς προσπαθούμε να στηριχτούμε κυρίως σε δικά μας παιδιά. Δύσκολα μπορούμε να ενισχυθούμε με παίκτες από τα Γιάννενα, λόγω της απόστασης. Στόχος μας είναι να βγάζουμε 1-2 παιδιά δικά μας κάθε χρόνο. Πήγαν πέρυσι το καλοκαίρι 2 παιδιά στον ΠΑΣ Γιάννινα που έκαναν τη διαφορά σ' εμάς, αλλά είμαστε υπερήφανοι για τα παιδιά αυτά και την εξέλιξή τους».

Πηγή:.super-fm.gr/

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker