Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΑθλητισμόςΠανελλήνια Συνάντηση Επίλεκτων Αθλητών-τριών Χάντμπολ U14 στην Κόνιτσα

Πανελλήνια Συνάντηση Επίλεκτων Αθλητών-τριών Χάντμπολ U14 στην Κόνιτσα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Κόνιτσα η Πανελλήνια Συνάντηση Επίλεκτων Αθλητών-τριών U14 στο άθλημα του χάντμπολ.


Κατόπιν κλήσης από τους ομοσπονδιακούς προπονητές ανάπτυξης κ. Γιώργο Κρανάκη, κ. Παναγιώτη Ιατρούδη και κ. Ιωάννη Βαρελτζή, στο προπονητικό camp συμμετείχαν αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, οι επίλεκτοι Γιαννιώτες χειροσφαιριστές Σιώμος – Γκίζας Βασίλειος, Βαγγέλης Δημήτριος, Σιαράβας Κωνσταντίνος, καθώς και οι επίλεκτες Γιαννιώτισσες χειροσφαιρίστριες Καρακώστα Μελίνα,  Παπαλουκά Καλλιόπη και Βασιλείου Φιλιώ, αθλητές/τριες του Αθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων.

Το camp εντάσσεται στα πλαίσια του μεσοπρόθεσμου σχεδιασμού ανάπτυξης της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας προκειμένου στελεχωθούν με τους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες οι Προεθνικές Ελληνικές ομάδες χάντμπολ, που θα εκπροσωπήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα τη Χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις, αρχής γενομένης με το Διεθνές Τουρνουά U14 που θα διεξαχθεί στη Σλοβενία 23 με 26 Αυγούστου 2018.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων ευχαριστεί για την συνδιοργάνωση την ΕΑΠ/ΟΧΕ, την Περιφέρεια Ηπείρου και ιδιαίτερα τον Δήμο Κόνιτσας για την αμέριστη συμπαράστασή του στην κατά γενική ομολογία πιο επιτυχημένη διοργάνωση αναπτυξιακού προπονητικού camp U14 που έχει γίνει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. 

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker