Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΑθλητισμόςΕπιστρέφει μετά από ένα χρόνο αγωνιστικής απραξίας ο Π.Α.Ο. Κόνιτσας – Ανακοίνωση του Δ.Σ

Επιστρέφει μετά από ένα χρόνο αγωνιστικής απραξίας ο Π.Α.Ο. Κόνιτσας – Ανακοίνωση του Δ.Σ

Το νέο Δ.Σ. του Π.Α.Ο. Κόνιτσας με ανακοίνωση του ενημερώνει πως οι «μελανόλευκοι» της ακριτικής κωμόπολης επανέρχονται στα τοπικά πρωταθλήματα μετά από ένα χρόνο αγωνιστικής απραξίας!
 
"Το νέο Δ.Σ. του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Κόνιτσας ανακοινώνει τη συμμετοχή της ομάδας στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.ΗΠ. αφήνοντας στο παρελθόν μια σεζόν αγωνιστικής απραξίας.
 
      Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ομάδας, Ντάφλης Απόστολος επισήμανε ότι στόχος της Διοίκησης είναι η επιστροφή στα γήπεδα τόσο των νεαρών παιδιών, όσο και των αθλητών από την Κόνιτσα που έφυγαν για να αγωνιστούν σε κάποιο άλλο σωματείο. Ακόμη πρόσθεσε, πως για να στεφθεί με επιτυχία το εγχείρημα αυτό, θα πρέπει η τοπική κοινωνία, οι αρμόδιοι φορείς και φυσικά η μεγάλη ομάδα της Κόνιτσας (Πίνδος), να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, επιζητώντας από όλους μια άψογη συνεργασία, απαλλαγμένοι από τα προβλήματα του παρελθόντος. Τέλος, ευχαρίστησε την απερχόμενη διοίκηση, για όσα προσέφερε μέχρι σήμερα.
 
    Από την δική του πλευρά ο Λιόντος Σπύρος, τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιστροφή του στην ομάδα ως προπονητής.
 
    Σύντομα θα ξεκινήσει η προετοιμασία μας για το καινούργιο πρωτάθλημα, αποτελούμενη απο 20 παίκτες με Μ.Ο. τα 22 χρόνια και συζητάμε με μερικούς ακόμα, που θα ανακοινωθούν στην πορεία. Θα προσπαθήσουμε πολύ, σε όλα τα επίπεδα, ώστε να βάλουμε το λιθαράκι μας στην ανάπτυξη του τοπικού ποδοσφαίρου. Σίγουρα αγωνιστικά, θα παρουσιαστούμε διαφορετικοί και ανανεωμένοι, αφού πολλά νεαρά και ταλαντούχα παιδιά προστέθηκαν στο σύνολό μας. Χρειάζεται χρόνος για να δέσουν με τους εμπειρότερους παίκτες μας και μέσω των προπονήσεων και των φιλικών που έχουμε δρομολογήσει, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε και θα είμαστε από τις ευχάριστες εκπλήξεις της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν!
 

    Αμφότεροι ευχήθηκαν σε όλες τις ομάδες της Ένωσης, να επιτύχουν τους στόχους που έχουν θέσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο."

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker