Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΑθλητισμόςΝέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Πίνδο Κόνιτσας

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Πίνδο Κόνιτσας

Μετά τις εκλογικές αρχαιρεσίες εκλέχθηκε και συγκροτήθηκε σε σώμα το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ : ΔΟΒΑΣ ΠΕΤΡΟΣ – ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΥΡΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΑΜΙΑΣ: ΚΥΡΤΖΟΓΛΟΥ ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ : ΡΑΓΓΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΕΦΟΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ : ΝΑΤΣΙΑΣ ΦΩΤΙΟΣ ΜΕΛΗ : ΚΩΤΣΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΚΙΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 
Έπειτα από πολλά χρόνια η συμμετοχή των πολιτών της Κόνιτσας σε όλη τη διαδικασία ανάδειξης του συμβουλίου ήταν πρωτοφανής και ενθουσιώδης. Η ίδια ατμόσφαιρα επικρατούσε και στις τρεις προηγούμενες συνεδριάσεις , δεδομένου ότι εγγράφηκαν 58 νέα μέλη στο μητρώο μελών του Συλλόγου και τακτοποίησαν τις υποχρεώσεις τους.
 
Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι για το νέο ΔΣ ήταν δεκαοχτώ (18) , εννέα (9) εκ των οποίων εκλέχθηκαν στο Νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Το νεοεκλεγέν συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία αλλά και όλους τους φιλάθλους της Πίνδου που βοήθησαν και θα συνεχίσουν να βοηθάνε την Ιστορική Ομάδα μας.
 
Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Χατζηρούμπη Ανέστη για την προσφορά του και τον σκληρό αγώνα που έδωσε όλα αυτά τα χρόνια στο Σύλλογο μας.
 
Εκ της διοίκησης της Πίνδου

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker