Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΠροπόνηση στον… ποτιστικό αγρό

Προπόνηση στον… ποτιστικό αγρό

Μια αρκετά… γλαφυρή απάντηση στην αντιπολίτευση του δήμου Κόνιτσας, έδωσε ο δήμαρχος Χαράλαμπος Εξάρχου για το γήπεδο που θα φτιαχτεί, παρά την αντίθετη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, δίπλα στο ξενοδοχείο του.

Ο κ. Εξάρχου επί της ουσίας δεν αρνείται ότι θα γίνει το γήπεδο 5Χ5 δίπλα στο ξενοδοχείο, λέει όμως ότι… «ο δήμαρχος φρόντισε να αγοραστεί ποτιστικός αγρός πλησίον της Κόνιτσας για να χρησιμοποιηθεί ως βοηθητικό γήπεδο».

Κατηγορεί τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Παναγιώτη Γαργάλα ότι «στεναχωριέται κάθε βδομάδα που δημοπρατείται κάτι καινούργιο και πληγώνεται γιατί βλέπει να γίνονται πολλά».

Ο κ. Εξάρχου τονίζει μεταξύ άλλων ότι «φρόντισε και επισκεύασε το γήπεδο Μαζίου,  όπως επίσης και ότι το γήπεδο που θα κατασκευαστεί δεν είναι δίπλα στο ξενοδοχείο, αλλά απέχει 2 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο. «Ο κ. Γαργάλας οφείλει να δει το έργο που έχει συντελεστεί τα 2,5 τελευταία χρόνια, τα έργα που δημοπρατήθηκαν και εκτελούνται και είναι πέραν των 5 εκ. ευρώ, ενώ αυτά που μελετήθηκαν και θα δημοπρατηθούν εντός του έτους είναι αξίας άνω των 15 εκ. ευρώ».

Πηγή: Ηπειρωτικός Αγών

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker