Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΥπεραμύνεται της απόφασης για το γήπεδο 5Χ5 ο δήμαρχος Κόνιτσας

Υπεραμύνεται της απόφασης για το γήπεδο 5Χ5 ο δήμαρχος Κόνιτσας

Για διαστρέβλωση της αλήθειας κατηγορεί τον Π. Γαργάλα

Άμεση ήταν η αντίδραση του δημάρχου Κόνιτσας Χαράλαμπου Εξάρχου στην καταγγελία του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Παναγιώτη Γαργάλα για το γήπεδο 5Χ5 που θα κατασκευαστεί με προγραμματική σύμβαση με τη Ν.Α και ήδη προχθές ολοκληρώθηκε η διαδικασία δημοπράτησης. Ο δήμαρχος κατηγορεί τον κ. Γαργάλα για διαστρέβλωση της αλήθειας, ως προς την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και υπεραμύνεται της επιλογής να γίνει το 5Χ5 εκεί που γίνεται και όχι το βοηθητικό γήπεδο του δημοτικού σταδίου, για το οποίο αναζητά ... ποτιστικό αγρό κοντά στην Κόνιτσα ο δήμαρχος...

Η απάντηση του κ. Εξάρχου αφορά συνολικά τα έργα στο δήμο και στο παρελθόν και είναι η ακόλουθη:

«Με καθόλου έκπληξη διάβασα το από 13-07-2009 δελτίο τύπου του κ. Γαργάλα, αρχηγού της αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Κόνιτσας, που αφορά στην κατασκευή γηπέδου 5X5 στην Κόνιτσα από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων.

Ο κ. Γαργάλας κατά την μόνιμη και προσφιλή συνήθεια του πλέον είναι λάτρης του να μην γίνει κανένα έργο στο Δήμο μας, γιατί στενοχωριέται που κάθε εβδομάδα δημοπρατείται και καινούργιο  και πληγώνεται γιατί βλέπει να γίνονται πολλά.

Προκειμένου να βγει από την αφάνεια προβαίνει σε διαστρέβλωση των γεγονότων και ξεχνά ότι είναι αυτός που επί 16 χρόνια σαν αντιδήμαρχος οικονομικών συντέλεσε τα μάλα να μας παραδοθεί  ένας Δήμος στα  χάλια που μας παραδόθηκε.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κόνιτσας με την υπ' αριθ. 13/2009 απόφαση του εγκρίνει την σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου Κόνιτσας με την Ν.Α.Ι. για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή χώρου γηπέδου Κόνιτσας» προϋπολογισμού 80.000,00 €. Το έργο δημοπρατήθηκε και θα εκτελεστεί από την Ν.Α.Ι.

Ας διαβάσει την απόφαση ο κ. Γαργάλας.

Ο Δήμαρχος φρόντισε και επισκεύασε το γήπεδο Τ.Δ. Μαζίου και εκεί γίνονται όποτε χρειαστεί οι προπονήσεις των ομάδων

Ο δήμαρχος φρόντισε και φροντίζει να αγοραστεί από τον Δήμο ποτιστικός αγρός πλησίον της Κόνιτσας για να χρησιμοποιηθεί σαν βοηθητικό γήπεδο.

Όλες οι υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας απέχουν από το ξενοδοχείο του Δημάρχου 2χμ.και η συγκεκριμένη το ίδιο. Για όλες πρέπει να μέμφεται ο Δήμαρχος?

Αν έχει πρόβλημα ο κ. Γαργάλας με το ξενοδοχείο του Δημάρχου (επένδυση 2.000.000,00 €) γιατί ο ίδιος δεν έβαλε ούτε ένα κεραμίδι στην Κόνιτσα, και με την γειτονία καταγωγής του Δημάρχου, να μην αιτιάται τον Δήμαρχο, αλλά τον δικό του πρότερο έντιμο βίο .

Ο κ. Γαργάλας οφείλει να δει το έργο που έχει συντελεστεί, στον Δήμο Κόνιτσας τα τελευταία 2,5 χρόνια, τα έργα που δημοπρατήθηκαν και εκτελούνται και είναι πέραν τον 5.000.000,00 € ,τα έργα που μελετήθηκαν και θα δημοπρατηθούν" εντός του έτους αξίας πάνω των 15,000.000,00,  να δει την Ιόνια Οδό που θα φτάσει στην Κόνιτσα και να μην ασχολείται με αστειότητες».

Πηγή: Νέοι Αγώνες

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker