Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΝερό από τον Αμάραντο επιλέγει η Νομαρχία Ιωαννίνων απορρίπτοντας οποιαδήποτε άλλη πρόταση

Νερό από τον Αμάραντο επιλέγει η Νομαρχία Ιωαννίνων απορρίπτοντας οποιαδήποτε άλλη πρόταση

Έτσι χθες η νομαρχιακή επιτροπή Προγραμματισμού, Εκτέλεσης Έργων, Εκπόνησης Μελετών και Προμηθειών απορρίπτοντας οποιαδήποτε άλλη πρόταση (όπως του Λευτέρη Καλογιάννη) προχώρησε  στη διαδικασία ανάθεσης της μελέτης με την προεκτιμώμενη αμοιβή να ανέρχεται στο ποσό των 898.395, 63 ευρώ.

Η μελέτη  αφορά τη μεταφορά νερού για ύδρευση στο Λεκανοπέδιο Ιωαννίνων, από τις πηγές Αμάραντου με αγωγό φυσικής ροής, σύμφωνα με όσα εισηγήθηκε η Επιστημονική Επιτροπή που είχε συσταθεί με απόφαση του νομάρχη Αλέκου Καχριμάνη και η οποία εξέτασε όλες τις προτάσεις και τις πιθανές λύσεις που υπάρχουν.

Ο κ. Καχριμάνης υπενθύμισε χθες ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων ορίστηκε υπόλογος για  την προκήρυξη της μελέτης από την Περιφέρεια Ηπείρου, υπογραμμίζοντας ότι με την απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής τελείωσε μια πολύχρονη προσπάθεια. Πρόσθεσε ακόμη ότι η διακήρυξη έχει εγκριθεί και από την αρμόδια υπηρεσία ΜΟΠΑΒΙ.

 

Πηγή: Ηπειρωτικός Αγών

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker