Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΖητούνται διευκρινίσεις για τη μελέτη Καλπάκι – Κόνιτσα

Ζητούνται διευκρινίσεις για τη μελέτη Καλπάκι – Κόνιτσα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ  ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ



Όταν η κατάσταση στα Δημοτικά πράγματα βρίσκεται σε βαθύ τέλμα, όταν η απουσία έργου και αναπτυξιακών πρωτοβουλιών, η έλλειψη οράματος και σχεδιασμού , η ανυπαρξία πρότασης για τον πολιτισμό , τη νεολαία , την τοπική οικονομία και τον άνθρωπο κυριαρχούν, τότε για την αλλαγή αυτής της αρνητικής εικόνας, επιστρατεύονται πάλι τα μεγάλα λόγια.

Με μια πομπώδη γεμάτη συναισθηματισμό ανακοίνωση εντυπωσιασμού, ο Δήμαρχος ανακοινώνει ότι η Ιόνια Οδός θα καταλήγει στην Κόνιτσα. όταν είναι γνωστό ότι η Ιόνια Οδός ξεκινά από Καλαμάτα και καταλήγει στην Κακαβιά. Δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από τους αρμόδιους, καθώς δέκα μέρες νωρίτερα, ο Νομάρχης Ιωαννίνων ανακοίνωσε ότι ζήτησε από τον Γ.Γ.Π.Η. να μελετηθεί, η βελτίωση της Ε Ο από Καλπάκι έως Κόνιτσα, ως σύνδεση με την Ιόνια Οδό.

Που βρίσκετε η αλήθεια; Αναμένουμε από την επίσημη Πολιτεία τις απαραίτητες διευκρινίσεις και αποφάσεις, καθώς από πού θα χρηματοδοτηθεί η εκτέλεση του έργου, αφού όπως είναι γνωστό και το τμήμα της Ιόνιας από τον κόμβο Πεδινής έως Κακαβιά, είναι εκτός της σύμβασης παραχώρησης και δεν έχει ακόμη χρηματοδότηση,.
Εμείς χαιρετίζουμε την όποια απόφαση, στην κατεύθυνση της άρσης της οδικής απομόνωσης της περιοχής μας, και διεκδικούμε την σύνδεση της ιόνιας οδού από Καλπάκι με Εγνατία Οδό στη Δυτική Μακεδονία μέσω Κονίτσης.


Για τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΑΡΓΑΛΑΣ

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker