Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΕυρωεκλογές 2009 – Εκλογικά κέντρα Δήμου Μαστοροχωρίων

Ευρωεκλογές 2009 – Εκλογικά κέντρα Δήμου Μαστοροχωρίων

Απο την Νομαρχία Ιωαννίνων ανακοινώθηκαν τα εκλογικά τμήματα για τις εκλογές ανάδειξης των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβολίου, της 7ης Ιουνίου 2009



ΙΗ. ΤΜΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣΤΟΡΟΧΩΡΙΩΝ
( ΚΩΔ.ΑΡΙΘΜ. 2224)


277ο     Εκλογικό Τμήμα: 11ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΥΡΣΟΓΙΑΝΝΗΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2224110)
Έδρα: Πυρσόγιαννη. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Κατάστημα (η αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) Πυρσόγιαννης. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Πυρσόγιαννης, του Δήμου ΜΑΣΤΟΡΟΧΩΡΙΩΝ.

278ο     Εκλογικό Τμήμα: 1ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΑΣΗΜΟΧΩΡΙΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2224010)
Έδρα: Ασημοχώρι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Ασημοχωρίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Ασημοχωρίου, του Δήμου ΜΑΣΤΟΡΟΧΩΡΙΩΝ.

279ο     Εκλογικό Τμήμα: 2ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΒΟΥΡΜΠΙΑΝΗΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2224020)
Έδρα: Βούρμπιανη. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Κοινοτικό Γραφείο Βούρμπιανης. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Βούρμπιανης, του Δήμου ΜΑΣΤΟΡΟΧΩΡΙΩΝ.

280ο     Εκλογικό Τμήμα: 3ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2224030)
Έδρα: Γοργοποτάμος. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Γοργοποτάμου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Γοργοποτάμου, του Δήμου ΜΑΣΤΟΡΟΧΩΡΙΩΝ.

281ο     Εκλογικό Τμήμα: 4ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΔΡΟΣΟΠΗΓΗΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2224040)
Έδρα: Δροσοπηγή. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Κοινοτικό Γραφείο Δροσοπηγής. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Δροσοπηγής, του Δήμου ΜΑΣΤΟΡΟΧΩΡΙΩΝ.

282ο     Εκλογικό Τμήμα: 5ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΑΣΤΑΝΕΑΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2224050)
Έδρα: Καστανέα. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Καστανέας. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Καστανέας, του Δήμου ΜΑΣΤΟΡΟΧΩΡΙΩΝ.

283ο     Εκλογικό Τμήμα: 6ο Εκλογικό  Διαμέρίσμα ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙΟΥ 
( Κωδ. Διαμ/των: 2224060)
Έδρα: Κεφαλοχώρι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Κεφαλοχωρίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Κεφαλοχωρίου, του Δήμου ΜΑΣΤΟΡΟΧΩΡΙΩΝ.

284ο     Εκλογικό Τμήμα: 7ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΛΑΓΚΑΔΑΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2224070)
Έδρα: Λαγκάδα. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Λαγκάδας. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Λαγκάδας, του Δήμου ΜΑΣΤΟΡΟΧΩΡΙΩΝ.

285ο     Εκλογικό Τμήμα: 8ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΟΞΥΑΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2224080)
Έδρα: Οξυά. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Κοινοτικό Γραφείο Οξυάς. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Οξυάς, του Δήμου ΜΑΣΤΟΡΟΧΩΡΙΩΝ.

286ο     Εκλογικό Τμήμα: 9ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΛΑΓΙΑΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2224090)
Έδρα: Πλαγιά. Κατάστημα ψηφοφορίας η Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Πλαγιάς. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Πλαγιάς, του Δήμου ΜΑΣΤΟΡΟΧΩΡΙΩΝ.

287ο     Εκλογικό Τμήμα: 10ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΛΗΚΑΤΙΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2224100)
Έδρα: Πληκάτι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Πληκατίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Πληκατίου, του Δήμου ΜΑΣΤΟΡΟΧΩΡΙΩΝ.

288ο     Εκλογικό Τμήμα: 12ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΧΙΟΝΑΔΩΝ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2224120)
Έδρα: Χιονάδες. Κατάστημα ψηφοφορίας το Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Χιονάδων. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Χιονάδων, του Δήμου ΜΑΣΤΟΡΟΧΩΡΙΩΝ.

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker