Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΕυρωεκλογές 2009 – Εκλογικά κέντρα Δήμου Κόνιτσας

Ευρωεκλογές 2009 – Εκλογικά κέντρα Δήμου Κόνιτσας

Απο την Νομαρχία Ιωαννίνων ανακοινώθηκαν τα εκλογικά τμήματα για τις εκλογές ανάδειξης των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβολίου, της 7ης Ιουνίου 2009




ΙΣΤ. ΤΜΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
( ΚΩΔ.ΑΡΙΘΜ. 2222)

236ο     Εκλογικό Τμήμα: 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΟΝΙΤΣΑΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2222010)
Έδρα: Κόνιτσα. Κατάστημα ψηφοφορίας το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κόνιτσας. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Κόνιτσας, του Δήμου ΚΟΝΙΤΣΑΣ, από το γράμμα Α μέχρι και το γράμμα Δ, καθώς και οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον ειδικό εκλογικό κατάλογο κοινοτικών εκλογέων του Τοπικού  Διαμερίσματος Κόνιτσας , του Δήμου ΚΟΝΙΤΣΑΣ, από το γράμμα Α έως το γράμμα Ω.


237ο     Εκλογικό Τμήμα: 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΟΝΙΤΣΑΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2222010)
Έδρα: Κόνιτσα. Κατάστημα ψηφοφορίας το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κόνιτσας. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Κόνιτσας, του Δήμου ΚΟΝΙΤΣΑΣ, από το γράμμα  Ε μέχρι και τον εκλογέα ΚΥΡΙΤΣΗ ΣΩΤΗΡΙΟ του ΙΩΑΝΝΗ και της ΟΥΡΑΝΙΑΣ

238ο     Εκλογικό Τμήμα: 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΟΝΙΤΣΑΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2222010)
Έδρα: Κόνιτσα. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημαρχείο Κόνιτσας. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Κόνιτσας, του Δήμου ΚΟΝΙΤΣΑΣ από τον εκλογέα ΚΥΡΚΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του ΚΩΝ/ΝΟΥ και της ΟΛΓΑΣ  μέχρι και το γράμμα Μ.

239ο     Εκλογικό Τμήμα: 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΟΝΙΤΣΑΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2222010)
Έδρα: Κόνιτσα. Κατάστημα ψηφοφορίας το  Γυμνάσιο Κόνιτσας. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Κόνιτσας, του Δήμου ΚΟΝΙΤΣΑΣ των οποίων το επώνύμο, από το γράμμα  Ν  μέχρι και την εκλογέα ΣΠΑΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ και της ΕΛΕΝΗΣ.

240ο     Εκλογικό Τμήμα: 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΟΝΙΤΣΑΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2222010)
Έδρα: Κόνιτσα. Κατάστημα ψηφοφορίας το  Λύκειο Κόνιτσας. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Κόνιτσας, του Δήμου ΚΟΝΙΤΣΑΣ από την εκλογέα ΣΠΕΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ και της ΖΑΧΑΡΟΥΛΑΣ  μέχρι και το γράμμα Ω.    

241ο     Εκλογικό Τμήμα: 1ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2222020)
Έδρα: Αγία Βαρβάρα. Κατάστημα ψηφοφορίας το Αγροτικό Ιατρείο Αγίας Βαρβάρας. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Αγίας Βαρβάρας, του Δήμου ΚΟΝΙΤΣΑΣ.

242ο     Εκλογικό Τμήμα: 2ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2222030)
Έδρα: Αγία Παρασκευή. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Αγίας Παρασκευής, του Δήμου ΚΟΝΙΤΣΑΣ.

243ο     Εκλογικό Τμήμα: 3ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΑΕΤΟΠΕΤΡΑΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2222040)
Έδρα: Αετόπετρα. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Αετόπετρας. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Αετόπετρας, του Δήμου ΚΟΝΙΤΣΑΣ.

244ο     Εκλογικό Τμήμα: 4ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΑΗΔΟΝΟΧΩΡΙΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2222050)
Έδρα: Αηδονοχώρι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Αηδονοχωρίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Αηδονοχωρίου, του Δήμου ΚΟΝΙΤΣΑΣ.

245ο     Εκλογικό Τμήμα: 5ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2222060)
Έδρα: Αμάραντος. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Αμαράντου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Αμαράντου, του Δήμου ΚΟΝΙΤΣΑΣ.

246ο     Εκλογικό Τμήμα: 6ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΑΡΜΑΤΩΝ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2222070)
Έδρα: Άρματα. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Αρμάτων. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Αρμάτων, του Δήμου ΚΟΝΙΤΣΑΣ.

247ο     Εκλογικό Τμήμα: 8ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2222090)
Έδρα: Ελεύθερο. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Ελευθέρου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Ελευθέρου, του Δήμου ΚΟΝΙΤΣΑΣ.

248ο     Εκλογικό Τμήμα: 9ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΕΞΟΧΗΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2222100)
Έδρα: Εξοχή. Κατάστημα ψηφοφορίας το Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Εξοχής. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Εξοχής, του Δήμου ΚΟΝΙΤΣΑΣ.

249ο     Εκλογικό Τμήμα: 10ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΗΛΙΟΡΡΑΧΗΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2222110)
Έδρα: Ηλιόρραχη. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Ηλιόρραχης. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Ηλιόρραχης, του Δήμου ΚΟΝΙΤΣΑΣ.

250ο     Εκλογικό Τμήμα: 11ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2222120)
Έδρα: Καβάσιλα. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Καβασίλων. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Καβασίλων, του Δήμου ΚΟΝΙΤΣΑΣ.

251ο     Εκλογικό Τμήμα: 12ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2222130)
Έδρα: Καλλιθέα. Κατάστημα ψηφοφορίας το Κοινοτικό Κατάστημα Καλλιθέας. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Καλλιθέας, του Δήμου ΚΟΝΙΤΣΑΣ.

252ο     Εκλογικό Τμήμα: 13ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΛΕΙΔΩΝΙΑΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2222140)
Έδρα: Κλειδωνιά. Κατάστημα ψηφοφορίας το Πνευματικό Κέντρο Κλειδωνιάς. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Κλειδωνιάς, του Δήμου ΚΟΝΙΤΣΑΣ.

253ο     Εκλογικό Τμήμα: 15ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΜΑΖΙΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2222150)
Έδρα: Μάζι. Κατάστημα ψηφοφορίας η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Μαζίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Μαζίου, του Δήμου ΚΟΝΙΤΣΑΣ.

254ο     Εκλογικό Τμήμα: 16ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΜΕΛΙΣΣΟΠΕΤΡΑΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2222160)
Έδρα: Μελισσόπετρα. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Μελισσόπετρας. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Μελισσόπετρας, του Δήμου ΚΟΝΙΤΣΑΣ.

255ο     Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικά Διαμερίσματα 17ο ΜΟΛΙΣΤΗΣ,    7ο ΓΑΝΑΔΙΟΥ και  19ο  ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ
( Κωδ. Διαμ/των: 2222170, 2222080 και 2222190)
Έδρα: Μόλιστα. Κατάστημα ψηφοφορίας το Κέντρο Νεότητας Μολίστης. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στους  βασικούς εκλογικούς καταλόγους των Τοπικών Διαμερισμάτων ΜΟΛΙΣΤΗΣ, ΓΑΝΑΔΙΟΥ και ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ, του Δήμου ΚΟΝΙΤΣΑΣ.

256ο     Εκλογικό Τμήμα: 18ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2222180)
Έδρα: Μολυβδοσκέπαστο. Κατάστημα ψηφοφορίας η αίθουσα του Συνεταιρισμού Μολυβδοσκέπαστου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Μολυβδοσκέπαστου, του Δήμου ΚΟΝΙΤΣΑΣ.

257ο     Εκλογικό Τμήμα: 20ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΝΙΚΑΝΟΡΟΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2222200)
Έδρα: Νικάνορας. Κατάστημα ψηφοφορίας το Κοινοτικό Κατάστημα Νικάνορος. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Νικάνορος, του Δήμου ΚΟΝΙΤΣΑΣ.

258ο     Εκλογικό Τμήμα: 21ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΑΔΩΝ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2222210)
Έδρα: Πάδες. Κατάστημα ψηφοφορίας το Νηπιαγωγείο Πάδων. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Πάδων, του Δήμου ΚΟΝΙΤΣΑΣ.

259ο     Εκλογικό Τμήμα: 22ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΑΛΑΙΟΣΕΛΛΙΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2222220)
Έδρα: Παλαιοσέλλι. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Παλαιοσελλίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Παλαιοσελλίου, του Δήμου ΚΟΝΙΤΣΑΣ.

260ο     Εκλογικό Τμήμα: 23ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΗΓΗΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2222230)
Έδρα: Πηγή. Κατάστημα ψηφοφορίας το Κτίριο Πολιτιστικού Συλλόγου Πηγής. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Πηγής, του Δήμου ΚΟΝΙΤΣΑΣ.

261ο     Εκλογικό Τμήμα: 24ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΟΥΡΝΙΑΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2222240)
Έδρα: Πουρνιά. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Πουρνιάς. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Πουρνιάς, του Δήμου ΚΟΝΙΤΣΑΣ.

262ο     Εκλογικό Τμήμα: 25ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΥΡΓΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2222250)
Έδρα: Πύργος. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Πύργου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Πύργου, του Δήμου ΚΟΝΙΤΣΑΣ.


Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker