Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΔωρεάν παγκόσμια προβολή για το Ζαγόρι!

Δωρεάν παγκόσμια προβολή για το Ζαγόρι!

 

Ολλανδός ιδιοκτήτης διαφημιστικής εταιρείας δηλώνει ερωτευμένος με το Ζαγόρι και καλύπτει το κόστος ντοκιμαντέρ για την περιοχή.


Σε μια πρωτόγνωρη και συγκινητική ενέργεια, με στόχο να γίνουν τα Ζαγοροχώρια γνωστά σε όλο τον κόσμο προχωρά ένας πρώην βουλευτής της Ολλανδίας και νυν ιδιοκτήτης μεγάλης διαφημιστικής εταιρείας, ωθούμενος μόνο και μόνο από το φυσικό κάλλος της περιοχής.

Ο «έρωτας» του Ολλανδού Μένο Ντουίβενς ξεπερνά ακόμη και εκείνον των πιο «φανατικών» επισκεπτών των Ζαγοροχωρίων, καθώς δωρεάν πρόκειται να προβάλει διαφημιστικό υλικό που αναμένεται να το δουν περισσότερα από 50 εκατομμύρια άτομα.

Ο κ. Ντουίβενς εκτός από ένας άνθρωπος που «υπηρετεί» πλέον τον τομέα της διαφήμισης και επομένως έχει την δυνατότητα να προωθήσει την διαφήμιση της περιοχής, έχει βρεθεί στο παρελθόν σε καίριες θέσεις για την ανάπτυξη και προώθηση του τουρισμού και του πολιτισμού της χώρας του.

Μπόρεσε λοιπόν να εκτιμήσει την ομορφιά των Ζαγοροχωρίων και την πλούσια πολιτιστική και αρχιτεκτονική κληρονομιά και είναι διατεθειμένος να ξεκινήσει την προβολή διαφήμισης από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο μέχρι και τον Μάιο στην χώρα του.  Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Ντουίβενς σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μαζί με τον αντινομάρχη Πολιτισμού, Τουρισμού και Παιδείας Παντελή Κολόκα, το Ζαγόρι δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό στην Ολλανδία και ο ίδιος μόλις το γνώρισε σκέφτηκε ότι αξίζει τον κόπο να προβληθεί αυτή η περιοχή.

Η διαφήμιση των Ζαγοροχωρίων στην Ολλανδία θα εμφανίζεται σε περισσότερους από 100 κινηματογράφους, 600 αθλητικά κέντρα, γυμναστήρια, πανεπιστήμια, νοσοκομεία και καταστήματα εστίασης σε ολόκληρη την Ολλανδία.  Εκτιμάται ότι μέσα σε εννέα μήνες η διαφήμιση θα προβληθεί περισσότερες από 800.000 φορές, θα την δουν 50 εκατομμύρια άνθρωποι, 10 εκατομμύρια εκ των οποίων περισσότερες από πέντε φορές.  «Είμαι ερωτευμένος με τα Ζαγόρια και έχω την δυνατότητα μέσω της εταιρείας μου να το κάνω», σημείωσε ο κ. Ντουίβενς ερωτηθείς για το κίνητρο αυτής της ενέργειας. Το μόνο που ζήτησε είναι η συνεργασία όλων, από την τοπική αυτοδιοίκηση μέχρι τις επιχειρήσεις, για να προβάλουν την περιοχή.

«Το μόνο που θέλω είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί ώστε να γίνει ξακουστό το Ζαγόρι», σημείωσε. Από την πλευρά του ο κ. Κολόκας ευχαρίστησε τον κ. Ντουίβενς για την προσφορά του προς το Ζαγόρι και το νομό Ιωαννίνων σημειώνοντας πως όλοι οι φορείς κινούνται προς την κατεύθυνση της τουριστικής προβολής της περιοχής.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker